Μπαβαρουαζ ανανά της Φρειδερίκης

Bαθμολογία: 5
       
 
1 ψήφοι
,

Περιγραφή

Νόστιμο, ελαφρύ και δροσερό γλυκάκι... και όχι δεν είναι της γνωστής Φρειδερίκης, απλά μιας φίλης της μαμάς.

Μπαβαρουαζ ανανά της Φρειδερίκης

Τι χρειαζόμαστε:

  • 1 κονέρβα ανανά των 500γρ.
  • 1 φακελάκι σαντιγύ σε σκόνη
  • 200 ml γάλα
  • 2 φακελάκια ζελέ ανανά
Στα γρήγορα
Κατηγορία: Γλυκά ψυγείου
Δυσκολία: Μέχρι 4 υλικά
Σερβίρει: 15 άτομα
Κόστος:
(2 ψήφοι)
Βαθμός δυσκολίας:
(2 ψήφοι)
Προετοιμασία: 240' (2 ψήφοι)
Mαγείρεμα: 1' (2 ψήφοι)

Πώς το κάνουμε:

  1. Ετοιμάζουμε το ζελέ ανανά σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού απλά στο κρύο νερό αφαιρούμε το ένα ποτήρι και προσθέτουμε τον χυμό από την κονσέρβα.
  2. Βάζουμε το ζελέ στο ψυγείο να παγώσει.
  3. Στο μεταξύ και όσο περιμένουμε κόβουμε τον ανανά σε μικρά κομματάκια, όσο πιο μικρά τόσο πιο καλά.
  4. Αφού επιβεβαιώσουμε ότι το ζελέ έχει παγώσει, ετοιμάζουμε την σαντυγί.
  5. Χτυπάμε στον κάδο του μιξερ την σκόνη του γκαρνί με το γάλα να πήξει.
  6. Προθέτουμε το ζελέ και ανακατευύουμε καλά.
  7. Προσθέτουμε και τον κομμένο ανανά.
  8. Μεταφέρουμε σε φόρμα για ζελέ και μετά στο ψυγείο.
  9. Αφήνουμε να παγώσει καλά.
  10. Ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε.

Λίγα μυστικά ακόμα

Είναι πολύ ωραίο και δροσερό γλυκάκι. Βγαίνει και αρκετά μεγάλη ποσότητα. Κόβεται δε υπέροχα.

Σχετικές συνταγές

    2 Όλα

    #
    Σχόλιο από tzoulitsa, 22-4-17  
    #
    Σχόλιο από Kimwlos, 23-4-17  
    :-* ευχαριστωωωωω

    2 Σχόλια

    #
    Σχόλιο από tzoulitsa, 22-4-17  
    #
    Σχόλιο από Kimwlos, 23-4-17  
    :-* ευχαριστωωωωω

    0 Ερωτήσεις

    0 Παραλλαγές

    Άλλες φωτογραφίες

    Σχετικά άρθρα

    Τούρτες
    Οι τούρτες είναι αναπόσπαστο κομμάτι ενός εορτα...

    Τη συνταγή προτείνουν:

    Γλυκά για μπουφέ
    Ένα βιβλίο 7 αγαπημένων συνταγών, του/της VENUS
    γλυκά
    Ένα βιβλίο 5 αγαπημένων συνταγών, του/της smeristoudi
    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 89 αγαπημένων συνταγών, του/της Themis