Μπαβαρουάζ ανανά της Φρειδερίκης

kimwlos
kimwlos @kimwlos
Αθήνα, Αττική, Ελλάδα

Νόστιμο, ελαφρύ και δροσερό γλυκάκι... και όχι δεν είναι της γνωστής Φρειδερίκης, απλά μιας φίλης της μαμάς.

Λίγα μυστικά ακόμα

Είναι πολύ ωραίο και δροσερό γλυκάκι. Βγαίνει και αρκετά μεγάλη ποσότητα. Κόβεται δε υπέροχα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

1 Minutes
15 άτομα
  1. 1 κονέρβα ανανά των 500γρ.
  2. 1 φακελάκι σαντιγύ σε σκόνη
  3. 200 ml γάλα
  4. 2 φακελάκια ζελέ ανανά

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ετοιμάζουμε το ζελέ ανανά σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού απλά στο κρύο νερό αφαιρούμε το ένα ποτήρι και προσθέτουμε τον χυμό από την κονσέρβα.

  2. 2

    Βάζουμε το ζελέ στο ψυγείο να παγώσει.

  3. 3

    Στο μεταξύ και όσο περιμένουμε κόβουμε τον ανανά σε μικρά κομματάκια, όσο πιο μικρά τόσο πιο καλά.

  4. 4

    Αφού επιβεβαιώσουμε ότι το ζελέ έχει παγώσει, ετοιμάζουμε την σαντυγί.

  5. 5

    Χτυπάμε στον κάδο του μίξερ την σκόνη του γκαρνί με το γάλα να πήξει.

  6. 6

    Προθέτουμε το ζελέ και ανακατευύουμε καλά.

  7. 7

    Προσθέτουμε και τον κομμένο ανανά.

  8. 8

    Μεταφέρουμε σε φόρμα για ζελέ και μετά στο ψυγείο.

  9. 9

    Αφήνουμε να παγώσει καλά.

  10. 10

    Ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε.

Αντιδράσεις

Από

kimwlos
kimwlos @kimwlos
στις
Αθήνα, Αττική, Ελλάδα
Φτάσε όπου δεν μπορείς!!! Είμαι η kimwlos (με σήμα την φώκια), κατά κόσμον Δήμητρα μέλος της συνταγοπαρέας από το 2011. Γιαννιώτισσα γέννημα θρέμμα αλλά και κρητικιά εκ γάμου. Αγαπώ το καλό φαγητό, λατρεύω τη ζαχαροπλαστική και πάντα μου αρέσει να δοκιμάζω νέες συνταγές. Στο ελεύθερο χρόνο μου μαθαίνω παραδοσιακούς χορούς. Μεγάλη αγάπη η Κρήτη και η παράδοση, είτε μαγειρική είτε χορευτική είτε μουσική, είμαι κορίτσι παραδισιακό πως να το κάνουμε. Θα με βρεις και στο instagram: https://www.instagram.com/kimwlos/ Όλες οι συνταγές μου και στο cookwithdimitra.com
Δες περισσότερα