Μπαβαρουάζ ανανά της Φρειδερίκης
Νόστιμο, ελαφρύ και δροσερό γλυκάκι... και όχι δεν είναι της γνωστής Φρειδερίκης, απλά μιας φίλης της μαμάς.
Λίγα μυστικά ακόμα
Είναι πολύ ωραίο και δροσερό γλυκάκι. Βγαίνει και αρκετά μεγάλη ποσότητα. Κόβεται δε υπέροχα.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ετοιμάζουμε το ζελέ ανανά σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού απλά στο κρύο νερό αφαιρούμε το ένα ποτήρι και προσθέτουμε τον χυμό από την κονσέρβα.
-
2
Βάζουμε το ζελέ στο ψυγείο να παγώσει.
-
3
Στο μεταξύ και όσο περιμένουμε κόβουμε τον ανανά σε μικρά κομματάκια, όσο πιο μικρά τόσο πιο καλά.
-
4
Αφού επιβεβαιώσουμε ότι το ζελέ έχει παγώσει, ετοιμάζουμε την σαντυγί.
-
5
Χτυπάμε στον κάδο του μίξερ την σκόνη του γκαρνί με το γάλα να πήξει.
-
6
Προθέτουμε το ζελέ και ανακατευύουμε καλά.
-
7
Προσθέτουμε και τον κομμένο ανανά.
-
8
Μεταφέρουμε σε φόρμα για ζελέ και μετά στο ψυγείο.
-
9
Αφήνουμε να παγώσει καλά.
-
10
Ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε.
Σχόλια