κύρια φωτογραφία συνταγής Μπακαλιαράκια ψητά με κρούστα μουστάρδας

Μπακαλιαράκια ψητά με κρούστα μουστάρδας

15 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
angelina-g
angelina-g @cook_8496888
,

Απίστευτα νόστιμο, υγειενό, με πρωτότυπη γεύση και το καλύτερο, έτοιμο σε χρόνο ρεκόρ!!!

Λίγα μυστικά ακόμα

Οι συγκεκριμένες οδηγίες είναι γενικές και εξαρτάται από το μέγεθος των ψαριών και το προσωπικό γούστο του μάγειρα. Προτείνω άφθονο πειραματισμό και τακτικό έλεγχο κατά το ψήσιμο.Προαιρετικά, εξαιρετικό συνοδευτικό είναι πουρές πατάτας στον οποίο θα έχετε προσθέσει λίγη μουστάρδα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

2 άτομα
  1. 3-4 μπακαλιαράκια (περίπου 350-400 γρ)
  2. 1-2 κσ μουστάρδα ολικής (wholegrain mustard) ή προσθέστε σπόρους μουστάρδας στην κλασσική της έκδοση
  3. 1 λεμόνι (ξύσμα και 1 κσ χυμός)
  4. γενναιόδωρη ποσότητα μαϊντανού
  5. 1 φέτα μπαγιάτικο ψωμί
  6. 1 κσ ελαιόλαδο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Κόψτε το ψωμί σε κομμάτια και βάλτε το στο μπλέντερ μαζί με τον μαϊντανό και το λεμόνi.

  2. 2

    Προσθέστε στο μίγμα την μουστάρδα.

  3. 3

    Βάλτε τα μπακαλιαράκια σε λαδωμένο ταψί και αλοίψτε την επιφάνειά τους με το μίγμα.

  4. 4

    Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 (200 για φούρνο με αέρα) για 30 λεπτά περίπου ή όσο χρειαστεί.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

angelina-g
angelina-g @cook_8496888
στις
,