
Μπακαλιαράκια ψητά με κρούστα μουστάρδας

Απίστευτα νόστιμο, υγειενό, με πρωτότυπη γεύση και το καλύτερο, έτοιμο σε χρόνο ρεκόρ!!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Οι συγκεκριμένες οδηγίες είναι γενικές και εξαρτάται από το μέγεθος των ψαριών και το προσωπικό γούστο του μάγειρα. Προτείνω άφθονο πειραματισμό και τακτικό έλεγχο κατά το ψήσιμο.Προαιρετικά, εξαιρετικό συνοδευτικό είναι πουρές πατάτας στον οποίο θα έχετε προσθέσει λίγη μουστάρδα.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κόψτε το ψωμί σε κομμάτια και βάλτε το στο μπλέντερ μαζί με τον μαϊντανό και το λεμόνi.
-
2
Προσθέστε στο μίγμα την μουστάρδα.
-
3
Βάλτε τα μπακαλιαράκια σε λαδωμένο ταψί και αλοίψτε την επιφάνειά τους με το μίγμα.
-
4
Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 (200 για φούρνο με αέρα) για 30 λεπτά περίπου ή όσο χρειαστεί.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια