Μπακλαβάς... γαλλικό τοστ
Πρόκειται για μια γρήγορη, ατομική συνταγή, για στιγμές λιγούρας για μπακλαβά.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ανακατεύω τα υλικά της γέμισης (μέλι, καρποί, κανέλα), τα στρώνω στη μια φέτα του τοστ και σκεπάζω με την άλλη.
-
2
Ανακατεύω τα υλικά για το άλειμμα (αβγό, γάλα, λεμόνι, πορτοκάλι, βανίλια) και μέσα σε αυτό βουτάω πολύ καλά τις φέτες του τόστ (που έχω κάνει στο 1ο βήμα).
-
3
Τηγανίζω το τοστ με λίγο βούτυρο μέχρι να πάρει ένα χρυσό χρώμα.
-
4
Αφού γίνει, του βάζω απο πάνω το σιρόπι (βάζω σε μπρίκι τα υλικά και τα βράζω μέχρι να ομογενοποιηθούν, βγάζω στο τέλος τις φλούδες).
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (9)