Μπατόν σαλέ συνταγή επαγγελματική
Τα απόλυτα και άκρως πετυχημένα μπατόν σαλέ! Δεν μπορώ να περιγράψω την τραγανή υφή της ζύμης που λιώνει στο στόμα!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Η συνταγή είναι επαγγελματική και είναι από το μπλογκ Μαγειρεύοντας με την Αλεξάνδρα.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί.
-
2
Ζυμώνουμε το ζυμάρι μας πάρα πολύ καλά!
-
3
Πλάθουμε μακριά μπαστουνάκια και τα κόβουμε σε ίσες αποστάσεις.
-
4
Όταν τελειώσουμε με το ζυμάρι μας, τα βάζουμε σε ταψί σε κάποια απόσταση το ένα από το άλλο,γιατί θα φουσκώσουν στο ψήσιμο.
-
5
Αλείφουμε με κροκάδι αβγού και πασπαλίζουμε με παρμεζάνα.
-
6
Ψήνουμε στους 180-200 βαθμούς C με αντιστάσεις πάνω-κάτω, μέχρι να ροδίσουν, περίπου μισή ώρα.
Σχόλια