κύρια φωτογραφία συνταγής Μπεσαμέλ που δεν κόβει ποτέ
chocolateaddict
chocolateaddict @cook_8452056
,

Μία πανεύκολη μπεσαμέλ για τεμπέληδες, με εξαιρετική υφή και γεύση.

Λίγα μυστικά ακόμα

Ευχαριστούμε την ANGOLINA για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

10 Minutes
  1. 1200 ml γάλα
  2. 1 κ.σ. βούτυρο
  3. 6 κ.σ. κορν-φλάουρ
  4. αλάτι
  5. πιπέρι
  6. μοσχοκάρυδο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Χτυπάμε τα 2 αυγά για 1-2 λεπτά.

  2. 2

    Διαλύουμε το κορν-φλάουρ στην κούπα γάλα.

  3. 3

    Ζεσταίνουμε το 1 λίτρο γάλα μαζί με το βούτυρο σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά.

  4. 4

    Μόλις αχνίσει καλά (να μη βράσει), ρίχνουμε το γάλα με το κορν-φλάουρ και ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να αρχίσει να πήζει καλά.

  5. 5

    Μόλις πήξει αρκετά (να είναι σαν παχύρευστη κρέμα) κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και προσθέτουμε τα αυγά, το αλάτι, το πιπέρι και το μοσχοκάρυδο.

  6. 6

    Τα ανακατεύουμε όλα μαζί και η μπεσαμέλ είναι έτοιμη για χρήση!

Αντιδράσεις

Σχόλια (45)

Ελένη Ισμυρλή
Ελένη Ισμυρλή @cook_27570905
διόρθωσε τις αναλογίες που έχεις γράψει....έτσι δεν πήζει

Από

chocolateaddict
chocolateaddict @cook_8452056
στις
,