κύρια φωτογραφία συνταγής Μπεσαμέλ σε 2'
ευαγγελία28
ευαγγελία28 @cook_8476062

Μια συνταγή πανεύκολη, έτοιμη σε 2 λεπτά και λερώνεις μόνο ένα μικρό κατσαρόλι.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 4 κ.σ. βούτυρο
  2. 8 κ.σ. αλεύρι
  3. 1/2 κ.γ. μοσχοκάρυδο
  4. γάλα όσο πάρει (περίπου 2 1/2 κουπες)

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε ένα κατσαρόλι βάζουμε το βούτυρο, μόλις λιώσει προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε έντονα με σύρμα μέχρι να γίνει σαν μία μπάλα.

  2. 2

    Προσθέτουμε σιγά-σιγά το γάλα και ανακατεύουμε (εδώ είναι όλο το κόλπο) το προσθέτουμε λίγο-λίγο ώστε να ζεσταίνεται αμέσως., δεν σταματάμε να ανακατεύουμε.

  3. 3

     Όταν φτάσει σε ένα σημείο που θα γίνει σαν κρέμα σταματάμε να προσθέτουμε γάλα και το αποσύρουμε από το μάτι.

  4. 4

    Ρίχνουμε μέσα το αυγό ολόκληρο και ανακατεύουμε γρήγορα. Προσθέτουμε και το μοσχοκάρυδο και είναι έτοιμη για σερβίρισμα.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

ευαγγελία28
στις

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα