Μπεσαμέλ σε 2'
Μια συνταγή πανεύκολη, έτοιμη σε 2 λεπτά και λερώνεις μόνο ένα μικρό κατσαρόλι.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε ένα κατσαρόλι βάζουμε το βούτυρο, μόλις λιώσει προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε έντονα με σύρμα μέχρι να γίνει σαν μία μπάλα.
-
2
Προσθέτουμε σιγά-σιγά το γάλα και ανακατεύουμε (εδώ είναι όλο το κόλπο) το προσθέτουμε λίγο-λίγο ώστε να ζεσταίνεται αμέσως., δεν σταματάμε να ανακατεύουμε.
-
3
Όταν φτάσει σε ένα σημείο που θα γίνει σαν κρέμα σταματάμε να προσθέτουμε γάλα και το αποσύρουμε από το μάτι.
-
4
Ρίχνουμε μέσα το αυγό ολόκληρο και ανακατεύουμε γρήγορα. Προσθέτουμε και το μοσχοκάρυδο και είναι έτοιμη για σερβίρισμα.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια