
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζετε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα και τα ζεσταίνετε σε μπεν μαρί, ανακατεύοντας διαρκώς με σύρμα.
-
2
Όταν ζεσταθεί και λιώσει η ζάχαρη, βάζετε το μείγμα σε μίξερ και το δουλεύετε με τους συρμάτινους αυγοδάρτες μέχρι να κρυώσει και να αφρατέψει.
-
3
Όταν κρυώσει και είναι έτοιμο, βάζετε το μείγμα σε σακούλα ζαχαροπλαστικής και σχηματίζετε τους μπεζέδες πάνω σε λαδόκολλα που έχετε ήδη τοποθετήσει σε ένα ταψί.
-
4
Ψήνετε τους μπεζέδες σε προθερμασμένο φούρνο στους 120ο C για περίπου 35 λεπτά, ή μέχρι να ξεκολλάνε από τη λαδόκολλα.
-
5
Μπορείτε να τους γεμίσετε με πραλίνα αμυγδάλου ή με μους σοκολάτας.
Παρόμοιες συνταγές

Μπεζέδες φανταστικοί


Μπεζέδες ή Μαρέγγες


Μπεζέδες / Μαρεγκάκια 🥚🍥


Μπεζέδες με λιγότερη ζάχαρη Τέλειοι


Μπεζέδες ή αλλιώς Μαρεγκάκια


Μπεζέδες γεμιστοί με σαντιγί


Μπεζέδες


Μαρέγκες ή Μπεζέδες


Μπεζέδες νηστίσιμοι και φυτική σαντιγί χωρίς λιπαρά


Μους με πραλίνα και μπεζέδες


Μπεζέδες


Μπεζέδες


Τα πάντα για έναν... μπεζέ!!!!! 😊😊😊


Μπεζέδες


Μαρεγκάκια (Μπεζέδες)


Μαρεγκάκια μαστιχωτά!!!


Μαρέγκα ή Μπεζές


Μπεζέδες


Ταρτάκι σοκολατένιο με mousse chocolat και μαρεγκάκι


Αέρινα μαρεγκάκια


Πολύχρωμα μαρεγκάκια 🎨


Χριστουγεννιάτικα μαρεγκάκια


Τούρτα σοκολατίνα - μους με μαρεγκάκια ✨εύκολα & με το τρόπο μου✨


Icing (γλάσο) με μπεζέδες (χωρίς ωμά αυγά)


Μαρεγκάκια ή Μπεζέδες


Μαρεγκάκια


Μαρεγκάκια με σάλτσα φράουλας


Μπεζέδες


Semifreddo με καραμελωμένα αμύγδαλα και μαρεγκάκια


Κέικ αμυγδάλου με σοκολάτα, χωρίς ζάχαρη!

Σχόλια (22)