κύρια φωτογραφία συνταγής Μπιφτέκια φούρνου αφράτα
πατσιλινάκου
πατσιλινάκου @cook_8450522

Τα πιο αφράτα και εύγευστα μπιφτέκια που έχω καταφέρει να φτιάξω!

Λίγα μυστικά ακόμα

Η συνταγή αυτή είναι από το βιβλίο μου (Ευδοκία Πατσιλινάκου), "μεζεδάκια για μερακλήδες", που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Κέδρος. (Καμπανά)  Ευχαριστούμε τον ggr για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

48 Minutes
50-55 μπιφτέκια
  1. 1 kg κιμάς μοσχαρίσιος, περασμένος μία φορά από τη μηχανή του κιμά
  2. 2 μέτρια τριμμένα κρεμμύδια
  3. 1 νεροπότηρο γάλα φρέσκο
  4. 1 ματσάκι ψιλοκομμένος μαϊντανός
  5. 1 νεροπότηρο τριμμένη φρυγανιά
  6. 1 ποτηράκι του κρασιού κρασί κόκκινο ξηρό
  7. 1 κουταλιά της σούπας ρουμελιώτικη ρίγανη, τριμμένη
  8. 2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι
  9. 1 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι τριμμένο
  10. 1 κουταλάκι του γλυκού κόκκινο πιπέρι (γλυκό)
  11. 1 ποτηράκι του κρασιού ελαιόλαδο
  12. ελαιόλαδο για το ταψί

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά και ζυμώνουμε.

  2. 2

    Πλάθουμε σε μέτρια μπιφτέκια.

  3. 3

    Τοποθετούμε σε λαδωμένο ταψί και ψήνουμε σε μέτριο προθερμασμένο φούρνο, για 45 λεπτά ή ψήνουμε στο γκριλ.

Αντιδράσεις

Σχόλια (986)

Maria Alexaki
Maria Alexaki @MarakiKriti1807
Είναι τα καλύτερα μπιφτέκια!
(διορθώθηκε)

Από

πατσιλινάκου
στις