Μπιφτέκια γεμιστά
Γεμιστά αφράτα ζουμερά μπιφτέκια!!!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε ένα μπόλ βάζουμε τον κιμά,το ψωμί αφού το στίψουμε και το αυγό αφού πρώτα το χτυπήσουμε λίγο με ένα πιρούνι.
-
2
Κόβουμε το κρεμμύδι και το σωτάρουμε σε ένα τηγάνι με λίγο λάδι μέχρι να μαλακώσει εντελώς.Έτσι γίνεται και πιο ελαφρύ μετά το μπιφτέκι και πιο νόστιμο.
-
3
Βάζουμε και όλα τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνουμε ελαφρά. Αν είναι πολύ σφιχτό το μίγμα ρίξτε λίγο λάδι ή νερό. Αν είναι πολύ αραιό βάλτε λίγη φρυγανιά τριμμένη.
-
4
Πλάστε και βάλτε στο κέντρο ένα κομμάτι τυρί.
-
5
Βάλτε τα στο ψυγείο για 30 λεπτά τουλάχιστον.
-
6
Ψήστε τα στη σχάρα ή στο γκρίλ.
Σχόλια (4)