Μπιφτέκια με Λαχανικά και Βρώμη
Ισορροπημένη διατροφή. Ένας αφράτος και εύπλαστος κιμάς λαχανικών ιδανικός για μπέργκερ.
Λίγα μυστικά ακόμα
Για πιο τραγανό αποτέλεσμα, μπορείτε πριν το ψήσιμο να πλάσετε εξωτερικά μία κρούστα από φρυγανιά τριμμένη με μυρωδικά της αρεσκείας σας. Σερβίρετε με γιαούρτι και πράσινη σαλάτα.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Τοποθετούμε τα ψιλοκομμένα λαχανικά σε ένα μεγάλο μπόλ.
-
2
Προσθέτουμε το λάδι, τα αυγά και τη βρώμη. Ανακατεύουμε καλά τα υλικά μας ώστε να αναμιχθούν.
-
3
Προσθέτουμε τη μουστάρδα και το πέστο κι αφήνουμε μισή ώρα τη ζύμη ώστε η βρώμη να απορροφήσει τα υγρά.
-
4
Πλάθουμε μπιφτέκια ή κεφτεδάκια και ψήνουμε σε λαδόκολλα στον αέρα του γκριλ για μισή ώρα.
Σχόλια (2)