Μπιφτέκια με ρίγανη και δεντρολίβανο
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορείτε να τα σερβίρετε τοποθετώντας πάνω σε κάθε ένα από τα μπιφτέκια μία φέτα τομάτα και μία λεπτή φέτα, τυρί φέτα.
Υλικά
-
500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
-
1 κύβο Bοδινού Κnorr
-
1 μέτριο κρεμμύδι
-
2 αβγά
-
4 κ.σ. φρυγανιά τριμμένη
-
6 κ.σ. ελαιόλαδο
-
1 κ.σ. χυμό λεμονιού
-
1 κ.σ. φρεσκοτριμμένο πιπέρι
-
1 κ.σ. δεντρολίβανο αποξηραμένο
-
1 κ.σ. ρίγανη
-
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε ένα τηγανάκι, ρίχνουμε το ελαιόλαδο και αφήνουμε να θερμανθεί καλά. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και τον κύβο βοδινού και σοτάρουμε μέχρι να πάρει χρώμα το κρεμμύδι.
-
2
Σε μία λεκάνη, βάζουμε τον κιμά, το σοταρισμένο κρεμμύδι και όλα τα υπόλοιπά μας υλικά και ανακατεύουμε καλά με μία κουτάλα.
-
3
Σχηματίζουμε τα μπιφτέκια μας, και τυλίγουμε το καθένα ξεχωριστά με διαφανή μεμβράνη.
-
4
Τα τοποθετούμε στο ψυγείο για τουλάχιστον μία ώρα.
-
5
Τα μεταφέρουμε σε ταψί.
-
6
Τοποθετούμε το ταψί στη μεσαία θέση του φούρνου και ψήνουμε τα μπιφτέκια στο γκριλ για 10-12 λεπτά από την κάθε πλευρά.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια