mama
mama @cook_8448928
Λάρισα

Τα γνωστά Ιταλικά μπισκότα Amaretti..

Λίγα μυστικά ακόμα

Δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά σύντομα θα το κάνω και θα σας πω σίγουρα. Είναι μετάφραση από τα μεγάλα ιταλικά επιδόρπια Malgieri

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

35-40 μπισκότα
  1. 1 κούπα άχνη ζάχαρη
  2. 60 γρ ασπράδι (2 αυγά περίπου)

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190-200.

  2. 2

    Κόβουμε την αμυγδαλόπαστα σε μικρά κομματάκια και την χτυπάμε στο μίξερ με την άχνη.

  3. 3

    Μόλις αναμιχθεί καλά προσθέτουμε τα ασπράδια λίγο λίγο μέχρι να τα απορροφήσει το μίγμα καλά.

  4. 4

    Όταν τελειώσουν τα ασπράδια το χτυπάμε για 3 με 4 λεπτά και τέλος αδειάζουμε το μίγμα σε κορνέ.

  5. 5

    Στρώνουμε την λαδόκολλα στο ταψί και βάζουμε με τον κορνέ ομοιόμορφα τα μπισκότα.

  6. 6

    Ψήνουμε για περίπου 15 λεπτάμέχρι να αποκτήσουν τα μπισκότα ένα γλυκό χρυσό χρώμα....

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (12)

Άντρη
Άντρη @cook_8450544
Ήθελα να ρωτησω αν εννοεις αμυγδαλοπαστα που φτιαχνουμε επικαλυψεις γλυκων ή τριμμενα ασπρισμενο αμυγδαλο?

Από

mama
mama @cook_8448928
στις
Λάρισα