Μπισκότα Amaretti
Τα γνωστά Ιταλικά μπισκότα Amaretti..
Λίγα μυστικά ακόμα
Δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά σύντομα θα το κάνω και θα σας πω σίγουρα. Είναι μετάφραση από τα μεγάλα ιταλικά επιδόρπια Malgieri
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190-200.
-
2
Κόβουμε την αμυγδαλόπαστα σε μικρά κομματάκια και την χτυπάμε στο μίξερ με την άχνη.
-
3
Μόλις αναμιχθεί καλά προσθέτουμε τα ασπράδια λίγο λίγο μέχρι να τα απορροφήσει το μίγμα καλά.
-
4
Όταν τελειώσουν τα ασπράδια το χτυπάμε για 3 με 4 λεπτά και τέλος αδειάζουμε το μίγμα σε κορνέ.
-
5
Στρώνουμε την λαδόκολλα στο ταψί και βάζουμε με τον κορνέ ομοιόμορφα τα μπισκότα.
-
6
Ψήνουμε για περίπου 15 λεπτάμέχρι να αποκτήσουν τα μπισκότα ένα γλυκό χρυσό χρώμα....
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (12)