Μπισκότα κανέλας γεμιστά με τυρί κρέμα
Μπισκότα για όσους αρέσει το άρωμα της κανέλας.
Μπορείτε να βάλετε μερέντα ή μαρμελάδα για γέμιση .
Υλικά
-
150 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
-
150 γρ. αλεύρι ολικής αλέσεως
-
75 γρ. κορν φλάουρ
-
1 πρέζα αλάτι
-
1 κ.γλ. κανέλα σκόνη
-
100 γρ. καστανή ζάχαρη
-
Γέμιση
-
200 γρ. τυρί κρέμα (τύπου Φιλαδέλφεια)
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά με τα χέρια. Παίρνουμε ένα μείγμα σαν τρίμματα ψωμιού,
-
2
Μετά απο λίγο η ζύμη θα αρχίσει να ενοποιείται.
-
3
Την αφήνουμε στο ψυγείο μισή ώρα.
-
4
Την ανοίγουμε σε λεπτό φύλλο πάνω σε αλευρωμένη επιφάνεια, κόβουμε δίσκους με κουπ πατ ή με ποτήρι. Τους βάζουμε σε λαμαρίνα στρωμένη με λαδόχαρτο. Ψήνουμε για 15 λεπτά περίπου, στους 170 βαθμούς. Αφήνουμε να κρυώσουν τελείως.
-
5
Με κορνέ ή μικρό κουταλάκι, βάζουμε μικρή ποσότητα τυριού στην εσωτερική πλευρά ενός μπισκότου
-
6
Ή μερέντας και το κλείνουμε με ένα δεύτερο.
-
7
Αν θέλουμε πασπαλίζουμε με άχνη.
Σχόλια