Μπισκότα λεμόνι - κανέλα
Μπισκότα με το υπέροχο άρωμα του λεμονιού και της κανέλας.
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν θέλουμε, αφού κρυώσουν καλά, τα στολίζουμε με γλάσο ζάχαρης.Ευχαριστούμε την ANGOLINA για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη, την κανέλα, την αμμωνία (ή το κρεμόριο με τη σόδα) και το αλάτι.
-
2
Προσθέτουμε το βούτυρο
-
3
Και το τρίβουμε να γίνει κομματάκια.
-
4
Προσθέτουμε τα αβγά και τη φλούδα του λεμονιού.
-
5
Σε αλευρωμένη επιφάνεια, ανοίγουμε τη ζύμη στα 3 χιλιοστά και κόβουμε τα μπισκότα με τις κατάλληλες φόρμες στο σχήμα που θέλουμε.
-
6
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 8-10'.
Σχόλια (53)