Μπισκότα με κανέλα
Μία πανεύκολη και γρήγορη συνταγή!!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Καλό είναι να είναι σχετικά μακριά τα μπαλάκια το ένα από το άλλο για να μην κολλήσουν κατά τη διάρκεια του ψησίματος!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Στο μίξερ με το φτερό χτυπάμε το βούτυρο με τις ζάχαρες σε υψηλή ταχύτητα για 3-4 λεπτά μέχρι να αφρατέψει καλά και προσθέτουμε όσο τα χτυπάμε με το μίξερ, τις βανίλιες και το αλάτι.
-
2
Προσθέτουμε το αυγό και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να ενσωματωθεί στο μείγμα. Καλό θα είναι με μια σπάτουλα να καθαρίσουμε το μείγμα από τα πλάγια του κάδου για να αναμειχθούν καλύτερα τα υλικά μας.
-
3
Βάζουμε σε ένα μπολ το αλεύρι, το μπέικιν, την κανέλα και τα ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.
-
4
Από το μείγμα αυτό παίρνουμε κουταλιές και τις ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ ενώ αυτό ακόμα ανακατεύει κατεβάζοντας τη ταχύτητα του μίξερ.
-
5
Όταν ενσωματωθεί όλο το αλεύρι ανακατεύουμε λίγο ακόμα και αφαιρούμε από τον κάδο.
-
6
Βάζουμε λαδόκολλα σε 2 μεγαλα ταψάκια 35*25. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς με αέρα.
-
7
Σχηματίζουμε 20 μπαλάκια βάρους περίπου 30 γρ. το κάθε ένα και βάζουμε από 10 σε κάθε ταψάκι.
-
8
Ψήνουμε για 9-11 λεπτά τα κουλουράκια μας. Όταν τα βγάλουμε από το φούρνο θα είναι ΠΟΛΎ μαλακά.
-
9
Μόλις ψηθούν τα αφήνουμε για λίγο να κρυώσουν στο ταψάκι για 3 λεπτά και έπειτα τα μεταφέρουμε σε μια σχάρα να κρυώσουν τελείως.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια