Μπισκότα παρμεζάνα
Πανέυκολη συνταγή για γρήγορα μπισκότα που συνοδεύουν σούπες.. σάλτσες.. και ποτό...
Λίγα μυστικά ακόμα
Η ζύμη είναι πολύ μαλακή γι' αυτό την αφήνουμε στην κατάψυξη τόσο ωστε να κοπεί ωραία. Επίσης τα πασπαλίζουμε με χοντρο αλάτι και δεντρολίβανο προερετικά...
Υλικά
-
1 κούπα τυρί παρμεζάνα (ή του γούστου σας)
-
1 κουπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
-
1 κούπα βούτυρο Κέρκυρας
-
αλάτι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε ένα μικρό μπώλ ρίχνουμε τα υλικά και τα ζυμώνουμε απαλά για να μείνει αφράτη η ζύμη.
-
2
Μετά τυλίγουμε την ζύμη σε μία μεμβράνη σαν μπαστούνι και το βάζουμε για μιση ωρα στην κατάψυξη.
-
3
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C και κόβουμε το μπαστούνι σε μικρές φετες πάχος ενός εκατοστού.
-
4
Τα ψηνουμε για 10 λεπτά περίπου.
Σχόλια (20)