κύρια φωτογραφία συνταγής Μπισκότα σαβουαγιάρ με μερέντα
ΚΕΡΑΣΑΚΙ
ΚΕΡΑΣΑΚΙ @cook_8453613
,ΕΛΛΑΔΑ

Μια σοκολατένια απόλαυση που είδα στο νηστικό αρκούδι.  Δοκιμάστε το.  Αξίζει τον κόπο!

Λίγα μυστικά ακόμα

Καλή σας όρεξη!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 500 ml γάλα
  2. 4 κουβερτούρες
  3. 1 κιλό μερέντα του εμπορίου ή σπιτική μερέντα (υπάρχει συνταγή εδώ)
  4. 2-3 σφινάκια λικέρ της αρεσκείας σας
  5. 1 φλυτζάνι κεράσια γλασέ
  6. Λίγο νερό βρασμένο
  7. Τρούφα για το γαρνίρισμα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την μερέντα με λίγο βρασμένο νερό, για να γίνει πιο αραιή.

  2. 2

    Σε ένα πυρέξ στρώνουμε μια σειρά σαβουαγιάρ, αφού πρώτα τα έχουμε βουτήξει στο γάλα με το λικέρ.

  3. 3

    Απλώνουμε την μισή μερέντα πάνω από τα μπισκότα.

  4. 4

    Συνεχίζουμε με μια στρώση σαβουαγιάρ, την υπόλοιπη μερέντα και τέλειώνουμε με σαβουαγιάρ.

  5. 5

    Σε μπεν μαρί λιώνουμε τις κουβερτούρες και περιχύνουμε το γλυκό μας.

  6. 6

    Πασπαλίζουμε με τρούφα και διακοσμούμε με τα κερασάκια γλασέ.

Αντιδράσεις

Σχόλια (8)

maria27
maria27 @cook_8452330
Κερασάκι πολύ ωραία η συνταγή.Την είχα δει και εγώ. Πειρασμός τα σαβουαγιάρ με την μερέντα!!!Μαλλον με την σπιτική θα είναι πιο καλή!!θα την κάνω μια μέρα και τότε θα σου δώσω 5 πηρουνάκια επίσημα!!!!Φιλιά!!!!

Από

ΚΕΡΑΣΑΚΙ
ΚΕΡΑΣΑΚΙ @cook_8453613
στις
,ΕΛΛΑΔΑ