Μπισκότα Σοκολάτας 2
Chocolate Chip Cookies, για τους λάτρεις της σοκολάτας. Μαλακά μπισκότα για όλες τις ώρες. Θα σας ξετρελάνουν.
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορείτε να κάνετε παραλλαγές όπως να βάλετε σταγόνες με γεύση καραμέλα ή αντί για φουντούκι να βάλετε μικρά κομματάκια μπανάνας κλπ. Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει.
Υλικά
-
100 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
-
100 γρ. σταγόνες σοκολάτες
-
2 κ. σούπας μαργαρίνη
-
1 κούπα καστανή ζάχαρη (ή λευκή)
-
2 αυγά
-
1 βανίλια
-
1 1/2 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
-
1/2 κούπα τριμμένο φουντούκι
-
1 κ.τ. γλυκού baking powder
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε κατσαρολάκι λιώστε τη ζάχαρη, με τη μαργαρίνη και την κουβερτούρα σε μέτρια φωτιά.
-
2
Αφαιρέστε το σκεύος από το μάτι και προσθέστε τα αυγά χτυπημένα. Ανακατέψτε καλά μέχρι να ενσωματωθούν.
-
3
Προσθέστε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατέψτε λιγο, ίσα που να βραχεί το αλεύρι.
-
4
Σε ρηχό ταψί που έχετε στρώσει λαδόκολλα βάζετε μικρές κουταλιές από το μίγμα σε απόσταση 4εκ. μεταξύ τους (θα φουσκώσουν πολύ).
-
5
Ψήνετε στους 175 βαθμούς στον αέρα για 13-14 λεπτά.
Σχόλια (12)