κύρια φωτογραφία συνταγής Μπισκοτάκια με μαρμελάδα 2
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 1/3 κούπας χυμό πορτοκάλι ή βύσσινο
  2. 4 κουταλιές λικέρ κεράσι ή βύσσινο ή πορτοκάλι ή κονιάκ
  3. 1/3 κούπας ζάχαρη
  4. ξύσμα πορτοκαλιού ή βανίλια
  5. 3 1/2 κούπες αλεύρι φαρινάπ
  6. 1/2 κιλό μαρμέλαδα πορτοκάλι ή βύσσινο ή κεράσι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βάζουμε στο μίξερ το λάδι, το χυμό, το λικέρ, τη ζάχαρη και το ξύσμα ή την βανίλια και ανακατεύουμε μέχρι να ενωθούν καλά.

  2. 2

    Χαμηλώνουμε την ταχύτητα του μίξερ και προσθέτουμε λίγο λίγο το αλεύρι. Δεν το χτυπάμε πολύ για να μείνει η ζύμη τριφτή.

  3. 3

    Παίρνουμε τα 1/3 της ζύμης και τα ανοίγουμε σε φύλλο πάνω σε μία λαδόκολλα το οποίο τοποθετούμε σε λαμαρίνα του φούρνου

  4. 4

    Απλώνουμε στο φύλλο τη μαρμέλαδα.

  5. 5

    Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για μισή ώρα περίπου.

  6. 6

    Μόλις ψηθεί τα κόβουμε σε ότι σχέδιο θέλουμε

  7. 7

    Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ποτήρι ή και διάφορες κουπ για να δημιουργούμε σχέδια

  8. 8

    Βγαίνουν περίπου 3 λαμαρίνες

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (5)

soylad
soylad @cook_8467218
μπορείτε να προσθέσετε κανέλα ή μαύρη ζάχαρη αντί για μαρμελάδα

Από

soylad
soylad @cook_8467218
στις
LAVRIO,HELLAS

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα