Έφη ΤουΧάρη
Έφη ΤουΧάρη @cook_8508860
,

Μπισκότα βουτύρου με αμύγδαλο και κομματάκια σοκολάτας.

Λίγα μυστικά ακόμα

Βούτυρο παίρνω από το λιντλ ένα, είναι σε ασημί συσκευασία.Αλεύρι μπορεί να χρειαστεί και λιγότερο από 2 κούπες γι αυτό να το προσθέτετε λίγο λίγο στη ζύμη, η οποία δεν πρέπει να γίνει πολύ σφιχτή.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

25 μπισκότα
  1. 1 πακέτο βούτυρο γάλακτος (250γρ)
  2. 0.5 κούπα ζάχαρη άχνη
  3. 2 κούπες αλεύρι
  4. 2 βανίλιες
  5. 0.5 κούπα αμύγδαλο ψημένο ανάλατο τριμμένο με τη φλούδα
  6. κουβερτούρα ψιλοκομμένη κατά βούληση

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Αφήνουμε το βούτυρο εκτός ψυγείου για να μαλακώσει.

  2. 2

    Αφού μαλακώσει ρίχνουμε σε μπωλ μαζί με τη ζάχαρη, αλεύρι και βανίλιες και ζυμώνουμε μέχρι να γίνει μια ωραία μαλακή ζύμη.

  3. 3

    Ρίχνουμε τα αμύγδαλα και την ψιλοκομμένη κουβερτούρα και ζυμώνουμε λίγο ακόμα.

  4. 4

    Πλάθουμε στρογγυλά πατικωμένα μπισκότα, τοποθετούμε σε λαδόκολα και ψήνουμε στους 170 για περίπου μισή ώρα.

Αντιδράσεις

Σχόλια (6)

Rena Srp
Rena Srp @cook_8508061
δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε φυτικό??

Από

Έφη ΤουΧάρη
στις
,