Μπισκοτογλυκάκι Κανέλας
Εύκολο μπισκοτογλυκάκι με κανέλα. Αν αντικαταστήσουμε τα υλικά μας με light προιόντα δεν έχει και πολλές θερμίδες.
Λίγα μυστικά ακόμα
Καλό θα ήταν να μην γαρνίρετε από πριν το γλυκάκι. Το μέλι ζαχαρώνει στο ψυγείο και η κομπόστα λόγω υγρών θα χαλάσει την κρέμα μας. Ελπίζω να σας αρέσει, είναι γρήγορο και πολύ πολύ ελαφρύ.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Τρίβουμε στο μπλέντερ τα μπισκότα, ζεσταίνουμε το βούτυρο να λιώσει και ανακατεύουμε.
-
2
Τα βάζουμε σε φόρμα για cheescake ή ταψάκι και τα βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να φτιάξουμε και τη κρέμα μας.
-
3
Αδειάζουμε το περιεχόμενο της κρέμας στιγμής σ' ένα μπόλ. Βάζουμε το γάλα και ανακατεύουμε με το μιξεράκι ή με το σύρμα. Ρίχνουμε τη βανίλια και την κανέλα.
-
4
Ρίχνουμε την κρέμα πάνω στην βάση που φτιάξαμε πριν.
-
5
Αφήνουμε στο ψυγείο για 1-2 ώρες και έτοιμο.
-
6
Όταν είναι να σερβίρουμε, βάζουμε στο κάθε κομμάτι που έχουμε κόψει μέλι και κανέλα ή την κομπόστα.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια