κύρια φωτογραφία συνταγής Μπισκοτογλυκάκι Κανέλας

Μπισκοτογλυκάκι Κανέλας

6 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
Ιωάννα Λάμπου
Ιωάννα Λάμπου @cook_8521077
Piraeus, Greece

Εύκολο μπισκοτογλυκάκι με κανέλα.  Αν αντικαταστήσουμε τα υλικά μας με light προιόντα δεν έχει και πολλές θερμίδες.

Λίγα μυστικά ακόμα

Καλό θα ήταν να μην γαρνίρετε από πριν το γλυκάκι.  Το μέλι ζαχαρώνει στο ψυγείο και η κομπόστα λόγω υγρών θα χαλάσει την κρέμα μας.  Ελπίζω να σας αρέσει, είναι γρήγορο και πολύ πολύ ελαφρύ.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

5 άτομα
  1. Για την βάση
  2. 1 κουτί μπισκότα κανέλας
  3. Για την κρέμα
  4. 1 κρέμα στιγμής βανίλια
  5. 1 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού γάλα
  6. 1/2 κουταλάκι κανέλα
  7. 1 βανίλια
  8. Για την επικάλυψη
  9. κομπόστα μήλου

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Τρίβουμε στο μπλέντερ τα μπισκότα, ζεσταίνουμε το βούτυρο να λιώσει και ανακατεύουμε.

  2. 2

    Τα βάζουμε σε φόρμα για cheescake ή ταψάκι και τα βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να φτιάξουμε και τη κρέμα μας.

  3. 3

    Αδειάζουμε το περιεχόμενο της κρέμας στιγμής σ' ένα μπόλ.  Βάζουμε το γάλα και ανακατεύουμε με το μιξεράκι ή με το σύρμα.  Ρίχνουμε τη βανίλια και την κανέλα.

  4. 4

    Ρίχνουμε την κρέμα πάνω στην βάση που φτιάξαμε πριν.

  5. 5

    Αφήνουμε στο ψυγείο για 1-2 ώρες και έτοιμο.

  6. 6

    Όταν είναι να σερβίρουμε, βάζουμε στο κάθε κομμάτι που έχουμε κόψει μέλι και κανέλα ή την κομπόστα.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

Ιωάννα Λάμπου
στις
Piraeus, Greece