vsugar
vsugar @cook_8506985

Μια απλή, οικονομική και γρήγορη συνταγή για τρουφάκια! Κατάλληλη για παιδικά πάρτυ, συγκεντρώσεις και πολλούς καλεσμένους!

Λίγα μυστικά ακόμα

Εγώ χρησιμοποίησα κακάο ION.Μπορείτε αντί για τρούφα να κρατήσετε λίγο από το τριμμένο μπισκότο ή να αλέσετε ξηρούς καρπούς για να τσουλήσετε πάνω τα μπισκότα σας! Όποιον απ' τους τρεις τρόπους επιλέξετε, είναι πεντανόστιμα!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

περ'ιπου 100 μικρά τεμάχια
  1. 1 μαργαρίνη
  2. 2 πακετα μπισκότα πτι μπερ
  3. 1 1/2 ποτήρι νερού ζάχαρη άχνη
  4. 1 πακέτο κακάο (των 125 γρ.)
  5. 1 κρασοπότηρο καρύδα τριμμένη
  6. 1 κρασοπότηρο γάλα
  7. 2 κ.σ. κονιάκ ή αμαρέτο ή λικέρ
  8. τρούφα χρωματιστή ή μαύρη

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Αλέθουμε τα 2 πακέτα μπισκότα στο μπλέντερ.

  2. 2

    Σε ενα μπώλ προσθέτουμε τα αλεσμένα μπισκότα, το κακάο, την ζάχαρη άχνη, την καρύδα, το κονιάκ και το γάλα.

  3. 3

     Λιώνουμε το βούτυρο σε μπεν μαρι και περιχύνουμε στο υπόλοιπο μείγμα.

  4. 4

    Ανακατεύουμε καλά και βάζουμε στο ψυγείο για περίπου 2 ώρες.

  5. 5

    Αδειάζουμε την τρούφα της αρεσκείας μας (χρωματιστή ή μαύρη) σε ένα ρηχό πιάτο.

  6. 6

    Κατόπιν πλάθουμε το μείγμα σε μικρά μπαλάκια και τσουλάμε πάνω απο την τρούφα! Καλή επιτυχία!!!!!

Αντιδράσεις

Σχόλια (4)

NIN
NIN @cookNIN
με τι μπορουμε να αντικαταστησουμε την καρυδα, που δεν μας αρεσει καθολου?

Από

vsugar
vsugar @cook_8506985
στις