Μπιζέλια με χταπόδι
Πρώτη φορά έκανα αυτήν την συνταγή. Είναι πανεύκολη και μπορώ να πω ότι άρεσε πάρα πολύ σε όλους...
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε μια κατσαρόλα ζεστένετε το λάδι, σοτάρετε το κρεμμύδι και την πιπεριά ώσπου να μαραθούν.
-
2
Προσθέτετε τα μπιζέλια, την πάπρικα, το αλάτι και το πιπέρι.
-
3
Προσθέτετε νερό όσο χρειάζεται για να σκεπαστούν τα μπιζέλια και λίγο παραπάνω, κλείστε την κατσαρόλα και σιγοβράστε για 1 ώρα περίπου.
-
4
Σε περίπτωση που ρουφήξει όλο το νερό προσθέτουμε λιγο ακόμα μέχρι να είναι έτοιμο το μπιζέλι μας.
-
5
Τέλος ρίχνουμε το χταπόδι και τον μαιντανό, ανακατέψτε και σιγοβράστε άλλα 10 λεπτά.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (2)