anastasia2602
anastasia2602 @cook_8502187
ΚΑΤΕΡΙΝΗ,Ελλάδα

Πρώτη φορά έκανα αυτήν την συνταγή. Είναι πανεύκολη και μπορώ να πω ότι άρεσε πάρα πολύ σε όλους...

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 300 γρ. μπιζέλια κομμένα
  2. 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  3. 1 πράσινη πιπερία ψιλοκομμένη
  4. 1/4 κούπας λάδι
  5. 1 κουταλιά πάπρικα
  6. αλάτι
  7. πιπέρι
  8. 1 χταπόδι βρασμένο και κομμένο σε κομμάτια
  9. 3 κουταλιές μαιντανό ψιλοκομμένο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε μια κατσαρόλα ζεστένετε το λάδι, σοτάρετε το κρεμμύδι και την πιπεριά ώσπου να μαραθούν.

  2. 2

    Προσθέτετε τα μπιζέλια, την πάπρικα, το αλάτι και το πιπέρι.

  3. 3

    Προσθέτετε νερό όσο χρειάζεται για να σκεπαστούν τα μπιζέλια και λίγο παραπάνω, κλείστε την κατσαρόλα και σιγοβράστε για 1 ώρα περίπου.

  4. 4

    Σε περίπτωση που ρουφήξει όλο το νερό προσθέτουμε λιγο ακόμα μέχρι να είναι έτοιμο το μπιζέλι μας.

  5. 5

    Τέλος ρίχνουμε το χταπόδι και τον μαιντανό, ανακατέψτε και σιγοβράστε άλλα 10 λεπτά.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (2)

tahitian
tahitian @artist_ea
Τον εχω κανει μερικες φορες αυτον το συνδυασμο λιγο διαφορετικα στην εκτελεση.Γινεται ωραιος.

Από

anastasia2602
anastasia2602 @cook_8502187
στις
ΚΑΤΕΡΙΝΗ,Ελλάδα

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα