Μπομπότα Αλμυρή 🌽
Η μπομπότα ήταν το ψωμί των φτωχών, ήδη από το 1930 και κατά τη διάρκεια της κατοχής στην Ελλάδα, όταν το αλεύρι από σιτάρι δεν υπήρχε ενώ το αλεύρι καλαμποκιού ήταν άφθονο.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σ' ένα μπολ χτυπάω με το μίξερ όλα τα υλικά εκτός από τη φέτα.
-
2
Μετά τρίβω τη φέτα, τη ρίχνω στο μείγμα και ανακατεύω να πάει παντού.
-
3
Λαδώνω ένα ταψί, αδειάζω το μείγμα και ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 30 λεπτά.
-
4
Καλή σας επιτυχία!!!
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια