Μπορς 2
Είναι η νοστιμότερη σούπα που έχω φάει.
Λίγα μυστικά ακόμα
Τη συνταγή την έχω από την μαμά μιας φίλης μου που ήταν μαγείρισσα.
Υλικά
-
1/2 κιλό μοσχαρίσιο κρέας σε κομμάτια
-
1 μεγάλο καρότο σε ροδέλες
-
1 μεγάλο παντζάρι σε κομμάτια
-
1 κονσέρβα ντοματάκια
-
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλ/νο
-
2 πατάτες σε κομμάτια
-
1 σκ. σκόρδο ψιλ/νο
-
1/4 κόκκινου λάχανου ψιλ/νο
-
Μαϊντανός, αλάτι, πιπέρι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βράζουμε το κρέας μας για 2 ώρες ή 25 λεπτάκια στη χύτρα.
-
2
Σε μεγάλο τηγάνι βάζουμε λίγο νερό και προσθέτουμε το παντζάρι, το καρότο, το κρεμμύδι και τα ντοματάκια μέχρι να πιουν το νερό τους.
-
3
Όταν μαλακώσει το κρέας ρίχνουμε μέσα το λάχανο και τις πατάτες να βράσουν και αφού μαλακώσουν λίγο, ρίχνουμε και τα υπόλοιπα λαχανικά και αλατοπιπερώνουμε.
-
4
Ξαναβράζουμε μέχρι να γίνουν όλα τα λαχανικά.
-
5
Έτοιμη!
Σχόλια (4)