Μπουγατσάκια στο τηγάνι

tzoulitsa
tzoulitsa @tzoulitsa

Είναι η κλασσική γεύση της μπουγάτσας, σε ατομικά πιτάκια στο τηγάνι. Η χαρά των παιδιών και όχι μόνο. Το μόνο τους πρόβλημα είναι ότι όσα και να κάνετε δεν θα φτάσουν.

Λίγα μυστικά ακόμα

Γίνεται και με ψιλό σιμιγδάλι.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

30 Minutes
35 κομμάτια περ
  1. 1 λίτρο γάλα
  2. 8 κουταλιές της σούπας σιμιγδάλι χοντρό
  3. 12 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
  4. λάδι για το τηγάνισμα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Κάνουμε κρέμα ανακατεύοντας στην φωτιά το γάλα, τη ζάχαρη και το σιμιγδάλι.

  2. 2

    Οταν κρυώσει προσθέτουμε τα αυγά.

  3. 3

    Μετά κόβουμε το φύλλο στα 4, βάζουμε σε κάθε κομμάτι γέμιση και τυλίγουμε σε τρίγωνα όπως τα τυροπιτάκια.

  4. 4

    Τηγανίζουμε.

  5. 5

    Πασπαλιζουμε με απλή ζάχαρη και κανέλλα.

Αντιδράσεις

Από

tzoulitsa
tzoulitsa @tzoulitsa
στις