Μπουγατσάκια στο τηγάνι
Είναι η κλασσική γεύση της μπουγάτσας, σε ατομικά πιτάκια στο τηγάνι. Η χαρά των παιδιών και όχι μόνο. Το μόνο τους πρόβλημα είναι ότι όσα και να κάνετε δεν θα φτάσουν.
Λίγα μυστικά ακόμα
Γίνεται και με ψιλό σιμιγδάλι.
Υλικά
-
1/2 κιλό φύλλο κρούστας
-
1 λίτρο γάλα
-
8 κουταλιές της σούπας σιμιγδάλι χοντρό
-
12 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
-
3 αυγά
-
λάδι για το τηγάνισμα
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κάνουμε κρέμα ανακατεύοντας στην φωτιά το γάλα, τη ζάχαρη και το σιμιγδάλι.
-
2
Οταν κρυώσει προσθέτουμε τα αυγά.
-
3
Μετά κόβουμε το φύλλο στα 4, βάζουμε σε κάθε κομμάτι γέμιση και τυλίγουμε σε τρίγωνα όπως τα τυροπιτάκια.
-
4
Τηγανίζουμε.
-
5
Πασπαλιζουμε με απλή ζάχαρη και κανέλλα.
Σχόλια (5)