Μπουρεκάκια υπέροχα
Απλά, γρήγορα και λαχταριστά μπουρακάκια!!!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Για την φρυγανιά καλύτερα βάλατε την σε ένα μπολ και ένα - ένα τα μπουρεκάκια κουνάτε το μπολ και παει παντου!! και τα χέρια...καθαρά! Στο τηγάνι οταν μπούν τα αφήνω να πάρουν καλά χρώμα και μετά τα γυρνάω απο την αλλη.
Υλικά
-
1 πακέτο φύλλα σφολιάτας χοντρά (περιέχει 2 )
-
12 φέτες του τόστ κίτρινο τυρί του λιώνει
-
12 φέτες του τόστ ζαμπόν η γαλοπουλά
-
1 αυγό
-
φρυγανιά τρυμμένη
-
λάδι για τηγάνι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Απλώνω τα φύλλα στο πάγκο και βάζω επάνω στο καθένα απο 6 φέτες πρώτα το ζαμπόν και μετα το τυρί (σαν να κάνω τοστ)με ενα κενό δυο δάχτυλα το ενα απο το αλλο.
-
2
Τα κόβω με το μαχαίρι οριζόντια και καθέτα(ετσι φτιάχνω 6 κομμάτια).
-
3
Πιάνω και τυλίγω το καθένα χωριστά σαν λουκάνικα!τα κλεινω καλά και τις άκρες.
-
4
Τα βουτάω στο αυγό και μετά στη φρυγανιά.
-
5
Στο τηγάνι όταν κάψει το λάδι για λιγα λεπτά !
Σχόλια