Ματίνα Σ.
Ματίνα Σ. @cook_8499074
,Ελλάδα

Εύκολο γλυκό για κέρασμα. Αξίζει να το δοκιμάσετε.

Λίγα μυστικά ακόμα

Μην τα αφήσετε πολύ στο σιρόπι για να μην μαλακώσουν. Καλή επιτυχία!!!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

20 Minutes
περίπου 30 κομμάτια
  1. 4 σοκολάτες υγείας (σε ράβδους)
  2. 100 γρ. μαργαρίνη λιωμένη ή ηλιέλαιο
  3. ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΌΠΙ
  4. 3 φλ.τσ. νερό
  5. 2 φλ.τσ. ζάχαρη
  6. ξύσμα από μισό πορτοκάλι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Απλώνουμε τα φύλλα πάνω σε καθαρή επιφάνεια.

  2. 2

    Τα κόβουμε σε λωρίδες.

  3. 3

    Με πινέλο βουτυρώνουμε τις λωρίδες μία-μία.

  4. 4

    Τοποθετούμε μια ράβδο σοκολάτας στην άκρη κάθε λωρίδας και τα τυλίγουμε σε ρολά.

  5. 5

    Τα βάζουμε σε βουτυρωμένο ταψί και τα αλείφουμε από πάνω με λίγο βούτυρο.

  6. 6

    Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα.

  7. 7

    Ετοιμάζουμε το σιρόπι με όλα τα υλικά μαζί μέχρι να δέσει και το αφήνουμε να κρυώσει.

  8. 8

    Σιροπιάζουμε τα μπουρεκάκια αμέσως μόλις τα βγάλουμε από το φούρνο βουτώντας τα για λίγο ένα-ένα στο σιρόπι.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (2)

aleka27
aleka27 @cook_8485818
Ματίνα σου δίνω τα πέντε πιρουνάκια γιατί έχω δοκιμάσει αυτό το υπέροχο γλυκάκι πολλές φορές!!!έτσι λοιπόν ξέρω πολύ καλά τη γεύση του!!!
Τα φτιάχνουν σε ένα ζαχαροπλαστείο στη γειτονιά μου..αυτοί τα πασπαλίζουν και με άχνη!!!
επείσης βάζουν για γέμιση και μαρμελάδα που πρέπει να είναι φρούτα του δάσους.Εξαιρετική συνταγή...ευχαριστώ που την ανέβασες!!!έχει καταχωρηθεί!!

Από

Ματίνα Σ.
Ματίνα Σ. @cook_8499074
στις
,Ελλάδα