Μπουρεκάκια σοκολάτας
Εύκολο γλυκό για κέρασμα. Αξίζει να το δοκιμάσετε.
Λίγα μυστικά ακόμα
Μην τα αφήσετε πολύ στο σιρόπι για να μην μαλακώσουν. Καλή επιτυχία!!!
Υλικά
-
250 γρ. φύλλο κρούστας
-
4 σοκολάτες υγείας (σε ράβδους)
-
ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΌΠΙ
-
3 φλ.τσ. νερό
-
2 φλ.τσ. ζάχαρη
-
ξύσμα από μισό πορτοκάλι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Απλώνουμε τα φύλλα πάνω σε καθαρή επιφάνεια.
-
2
Τα κόβουμε σε λωρίδες.
-
3
Με πινέλο βουτυρώνουμε τις λωρίδες μία-μία.
-
4
Τοποθετούμε μια ράβδο σοκολάτας στην άκρη κάθε λωρίδας και τα τυλίγουμε σε ρολά.
-
5
Τα βάζουμε σε βουτυρωμένο ταψί και τα αλείφουμε από πάνω με λίγο βούτυρο.
-
6
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα.
-
7
Ετοιμάζουμε το σιρόπι με όλα τα υλικά μαζί μέχρι να δέσει και το αφήνουμε να κρυώσει.
-
8
Σιροπιάζουμε τα μπουρεκάκια αμέσως μόλις τα βγάλουμε από το φούρνο βουτώντας τα για λίγο ένα-ένα στο σιρόπι.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (2)
Τα φτιάχνουν σε ένα ζαχαροπλαστείο στη γειτονιά μου..αυτοί τα πασπαλίζουν και με άχνη!!!
επείσης βάζουν για γέμιση και μαρμελάδα που πρέπει να είναι φρούτα του δάσους.Εξαιρετική συνταγή...ευχαριστώ που την ανέβασες!!!έχει καταχωρηθεί!!