Μπουτάκι αρνίσιο με πατάτες στη γάστρα
Εορταστικό φαγητό,πολύ νόστιμο.
Λίγα μυστικά ακόμα
Γίνεται τόσο μαλακό που λιώνει στο στόμα.!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κόβουμε σε μερίδες το κρέας και αλατοπιπερώνουμε ανάλογα τα γούστα μας.
-
2
Κάνουμε μικρές τρυπούλες με το μαχαίρι και βάζουμε μέσα το σκόρδο.
-
3
Σε 1 μπόλ ανακατεύουμε το λάδι,τα λεμόνια, την ρίγανη,την μουστάρδα και με αυτό το μείγμα περιχύνουμε το κρέας.
-
4
Το αφήνουμε να μαριναριστεί καμμιά ωρίτσα.
-
5
Ψήνουμε στους 180° για 2 ώρες.
-
6
Ανοίγουμε την γάστρα και αφήνουμε το φαγητό μας 1/2 ώρα ακόμη να πάρει χρώμα.
Σχόλια (7)