DEMI.K
DEMI.K @cook_8503564

Εορταστικό φαγητό,πολύ νόστιμο. 

Λίγα μυστικά ακόμα

Γίνεται τόσο μαλακό που λιώνει στο στόμα.!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

147 Minutes
5-6 άτομα
  1. 1 μπουτάκι αρνί
  2. πατάτες κομμένες χονδρές
  3. αλάτι,πιπέρι, ρίγανη
  4. 2-3 σκελίδες σκόρδο
  5. 2 πράσινες πιπεριές
  6. ελαιόλαδο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Κόβουμε σε μερίδες το κρέας και αλατοπιπερώνουμε ανάλογα τα γούστα μας.

  2. 2

    Κάνουμε μικρές τρυπούλες με το μαχαίρι και βάζουμε μέσα το σκόρδο.

  3. 3

    Σε 1 μπόλ ανακατεύουμε το λάδι,τα λεμόνια, την ρίγανη,την μουστάρδα και με αυτό το μείγμα περιχύνουμε το κρέας.

  4. 4

    Το αφήνουμε να μαριναριστεί καμμιά ωρίτσα.

  5. 5

    Ψήνουμε στους 180° για 2 ώρες.

  6. 6

    Ανοίγουμε την γάστρα και αφήνουμε το φαγητό μας 1/2 ώρα ακόμη να πάρει χρώμα.

Αντιδράσεις

Σχόλια (7)

Pastoula
Pastoula @cook_8506039
Έκανα τη συνταγή σου εχθές και ακόμα γλείφουμε τα δάχτυλά μας!!! Η μόνη αλλαγή που έκανα ήταν ότι έβαλα τη διπλάσια μουστάρδα γιατί μας αρέσει σαν γεύση! Εννοείται πως η συνταγή σου καταχωρήθηκε στις αγαπημένες

Από

DEMI.K
DEMI.K @cook_8503564
στις