κύρια φωτογραφία συνταγής Μπουτάκια κοτόπουλου με κρούστα

Μπουτάκια κοτόπουλου με κρούστα

14 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
evitasanto
evitasanto @cook_8497550
santorinh,

Δοκιμάστε την και δεν θα χάσετε, είναι τραγανά απο έξω και μέσα ζουμερά.

Λίγα μυστικά ακόμα

Είναι συνταγή της Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.Αν τα φτιάξετε από την προηγούμενη μέρα αφήστε τα σε θερμοκρασία δωματίου για 30' πρίν τα ψήσετε.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4 άτομα
  1. 1 συσκευασία γιαούρτι 200 γρ
  2. 2 φλυτζάνια φρυγανιά
  3. 1 φλυτζάνι παρμεζάνα
  4. 1 κουταλιά σούπας πάπρικα
  5. 1 κουταλιά σούπας μοσχοκάρυδο
  6. αλάτι
  7. πιπέρι
  8. 2 κουταλιές σούπας βούτυρο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βάζουμε τα μπουτάκια σε πυρίμαχο σκεύος προσθέτουμε το γιαούρτι να πάει παντού. Το αφήνουμε απο 4 ώρες εώς 24.

  2. 2

    Σε ένα μπόλ βάζουμε την φρυγανιά, την παρμεζάνα, την πάπρικα, το μοσχοκάρυδο και το αλατοπίπερο.

  3. 3

    Ανακατεύουμε και βουτάμε ένα ένα μπουτάκι στο στέρεο μείγμα.

  4. 4

    Βάζουμε τα μπουτάκια σε λαμαρίνα στρωμένη με λαδόκολλα.

  5. 5

    Ισομοιράζουμε απο ένα μικρό κομμάτι βούτυρο στο κάθε μπουτάκι.

  6. 6

    Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180c για 45 λεπτά να ροδίσουν καλά.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

evitasanto
evitasanto @cook_8497550
στις
santorinh,

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα