Μπράουνις 3
Για όσους αγαπούν τη σοκολάτα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Μην αφήσετε το μπράουνις να ψηθεί πάνω από 30΄γιατί θα στεγνώσει. Πρέπει να είναι λιγάκι υγρό όταν βγει από τον φούρνο μας
Υλικά
-
300 γρ. κουβερτούρα
-
300 γρ. βούτυρο
-
150 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
-
5 αυγά
-
1 βανίλια
-
λίγο αλάτι
-
50 γρ. κακάο
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Λιώνουμε σε μπαιν μαρι τη σοκολάτα με το βούτηρο.
-
2
Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη και ρίχνουμε μέσα τη λιωμένη σοκολάτα και το βούτηρο αφού κρυώσουν λίγο.
-
3
Στο τέλος προσθέτουμε το αλεύρι με το κακάο κοσκινισμένα και ανακατεύουμε σιγά-σιγά.
-
4
Στρώνουμε λαδόκολλα μόνο στον πάτο του ταψιού.
-
5
Ψήνουμε στους 180C για 30΄.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια