Μπράουνις χωρίς γλουτένη
Brownies χωρίς γλουτένη. Νόστιμα, με λίγες θερμίδες και υγιεινά.
Λίγα μυστικά ακόμα
Το corn flour δεν περιέχει γλουτένη αλλά μερικές φορές το corn flour του supermarket ίσως και να περιέχει ίχνη. Διαβάστε προσεκτικά την συσκευασία.
Υλικά
-
80 γρ μαργαρίνη
-
1/8 κτγ αλάτι
-
2 αυγά
-
220 γρ σοκολ. κουβερτούρα
-
1 κ.σ. κακάο
-
150 γρ. στέβια (ή ζάχαρη)
-
30 γρ. κορν φλαουερ
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Προθερμαίνουμε στους 180.
-
2
Λιώνουμε σε μπέν μαρί την κουβερτούρα.
-
3
Μόλις λιώσουμε προσθέτουμε την μαργαρίνη.
-
4
Ανακατεύουμε καλά να γίνει λείο και το βάζουμε σε ένα μπολ.
-
5
Προσθέτουμε την ζάχαρη ή στέβια και ανακατέβουμε να διαλυθεί.
-
6
Προσθέτουμε τα αυγά και μετά το κορν φλάουερ και το κακάο.
-
7
Ανακατεύουμε για να γίνει λείο.
-
8
Απλώνουμε το μείγμα σε βουτυρομένο ταψί για μισή ώρα.
-
9
Πριν το κόψουμε το αφήνουμε να κρυώσει.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια