Μπράουνις
Νοστιμότατο και πανεύκολο γλυκάκι!
Η συνταγή είναι της γιαγιάς μου, μας το έφτιαχνε κάθε φορά που ερχομασταν Αθήνα όταν ήμασταν μικρές!
Το έφτιαχνε σε μεγάλο ταψί και το έκοβε σε μπαστουνάκια!
Λίγα μυστικά ακόμα
Θα καταλάβουμε ότι είναι έτοιμο όταν η επιφάνεια είναι στεγνή και μέσα είναι λίγο νωπό. Μετά από πολλές φορές που το έφτιαξα, είδα πως μπορεί να γίνει και με 6 αυγά. Αν το θέλετε ρευστό μέσα, τότε ψηστε το μόνο 7 λεπτά!
#πρώτησυνταγή
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ρίχνουμε σε ένα μπολ τα αυγά, τη ζάχαρη, το αλεύρι, το κακάο και τα ανακατεύουμε μέχρι να ενωποιηθούν.
-
2
Ανάβουμε το φούρνο στους 200.
-
3
Ρίχνουμε στο μείγμα το λάδι και το κονιάκ και ανακατεύουμε.
-
4
Μόλις γίνει ένα ομοιογενές μείγμα το ρίχνουμε σε λαδωμένο ταψί και το βάζουμε στο φούρνο για 10-15'.
Σχόλια (9)