Μπριζόλες μαλακές σαν πούπουλο
Mια εύκολη συνταγή με κρούστα από καραμελωμένα κρεμμύδια και ελαιόλαδο! Mπριζόλες για να λιώνουν κυριολεκτικά στο στόμα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Μην βάλετε αλάτι διότι ο ζωμός περιέχει αρκετό. Αν είστε λάτρης του αλατιού προσθέτετε όσο χρειάζεστε
Υλικά
-
1 φλυτζανάκι ελαιόλαδο
-
3 ζωμούς (της επιλογής σας)
-
3 κρεμμυδια μεγάλα περασμένα σε blender ωστε να γίνει κρέμα
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Zεσταίνετε λίγο το ελαιόλαδο με τους ζωμούς, ώστε να λιώσουν καλά οι ζωμοί και προσθέτετε τα κρεμμύδια.
-
2
Tα ανακατεύετε καλά και απλώνετε πάνω στις μπριζόλες.
-
3
Tις ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να πάρουν το επιθυμητό χρώμα. Πετυχαίνουμε μια ωραία κρούστα απο κρεμμύδια και παράλληλα μαλακή μπριζόλα που λιώνει στο στόμα.
-
4
Σερβίρετε με λαχανικά ή πουρέ πατάτας ή σαλάτα. Καλή όρεξη!
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (9)