Μπρόκολο ογκρατέν
Nόστιμο και εύκολο
Λίγα μυστικά ακόμα
Ευχαριστούμε την kalamaraki για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βράζουμε το μπρόκολο. Καθαρίζουμε τις πατατούλες και τις κόβουμε πολύ λεπτές φέτες και τις βάζουμε μια στρώση στο ταψί.
-
2
Σωτάρουμε το μπέικον με το κρεμμυδάκι και στη συνέχεια το ανακατευουμε με το μπρόκολο και τα κίτρινα τυριά.
-
3
Φτιάχνουμε την μπεσαμέλ και απλώνουμε στρώση μπεσαμέλ- στρώση μπέικον
-
4
Και τελειώνουμε με μπεσαμέλ.
-
5
Ψήνουμε μέχρι να πάρει χρωμα η μπεσαμέλ. Θέλει περίπου 45 λεπτά.
Σχόλια (14)