κύρια φωτογραφία συνταγής Μπρουσκέτα αλά Ελληνικά
p.fani
p.fani @cook_8463164
ΑΘΗΝΑ,ΕΛΛΑΔΑ

Ενα εύκολο και γρήγορο ορεκτικό ή συνοδευτικό.

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορούμε αν θέλουμε να μη βάλουμε φέτα παρά μόνο κίτρινο τυρί.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

13 Minutes
4 άτομα
  1. 1 φρατζόλα ψωμί
  2. 2 ντομάτες
  3. 300 γρ. τριμμένο κίτρινο τυρί περίπου
  4. 200 γρ. φέτα περίπου
  5. αλάτι
  6. λάδι
  7. ρίγανη

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Κόβουμε σε μέτριες φέτες το ψωμί.

  2. 2

    Τις τοποθετούμε σε ένα λαδωμένο ταψί και βάζουμε πάνω σε κάθε φέτα λίγο λάδι αλάτι και ρίγανη.

  3. 3

    Θρυμματίζουμε πάνω σε κάθε φέτα ψωμιού φέτα και από πάνω λίγο κίτρινο τυρί.

  4. 4

    Κόβουμε σε ψιλές ροδέλες τις ντομάτες και τοποθετούμε πάνω από το τυρί μία ροδέλα.

  5. 5

    Ρίχνουμε από πάνω κίτρινο τυρί τόσο ώστε να καλυφθεί η ντομάτα, λίγο αλάτι, λίγο λάδι και λίγη ρίγανη.

  6. 6

    Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 210οC μέχρι να λιώσει καλά το τυρί (περίπου 10 λεπτά).

Αντιδράσεις

Σχόλια (4)

golfo
golfo @cook_8452627
παρα πολυ ωραιο,το κανουμε κι εμεις συχνα ειδικα για μεζεδακι η ορεκτικο ειναι οτι πρεπει.\nευχαριστω

Από

p.fani
p.fani @cook_8463164
στις
ΑΘΗΝΑ,ΕΛΛΑΔΑ