Μuffins κίτρινης κολοκύθας
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορούμε, πριν βάλουμε τα maffins μας να ψηθούν, να βουτυρώσουμε τις θήκες και να τις πασπαλίσουμε με κρυσταλλική ζάχαρη.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Στον χοντρό τρίφτη τρίβουμε κολοκύθα και μήλα, αν βάλουμε μπανάνα την πολτοποιούμε με πιρούνι
-
2
Και τα ανακατεύουμε σε μπολ με την κανέλα, γαρύφαλλο, ζάχαρη και μπέικιν.
-
3
Χτυπάμε στο μίξερ το λάδι με τα αυγά, ρίχνουμε το μείγμα κολοκύθας, τέλος προσθέτουμε σιγά σιγά τη φαρίνα με τις σταφίδες ανακατεύοντας πολύ καλά να ενωθούν τα υλικά.
-
4
Λαδώνουμε και αλευρώνουμε μικρές φορμούλες και ρίχνουμε απο 3 κουταλιές μείγμα στην κάθε μία.
-
5
Ψήνουμε στους 180ο 20 λεπτά.
-
6
Αφήνουμε λίγο να κρυώσουν και τα πασπαλίζουμε με άχνη ή ρίχνουμε γλάσο που έχουμε φτιάξει με άχνη-βούτυρο και κακάο.
Σχόλια (5)