κύρια φωτογραφία συνταγής Muffins με cream cheese και βατόμουρα
marilouthegreat
marilouthegreat @cook_8503644

Πολύ απλά, υγιεινά και νόστιμα μάφιν!

Λίγα μυστικά ακόμα

Αφήστε τα να παγώσουν πριν τα βγάλετε από τις φόρμες για να μη διαλυθούν. Τα βατόμουρα να είναι φρέσκα! Αν είναι παγωμένα συνήθως ''λασπώνουν'' το κέικ ή τα muffin, επειδή βγάζουν νερό.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 1 κουτί cream cheese (σε θερμοκρασία δωματίου)
  2. 2 κ.σ. βούτυρο
  3. 1/2 φλ. ζάχαρη
  4. 1 αυγό και 1 ασπράδι
  5. 3 κ.σ. ξινόγαλο
  6. 1/2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
  7. 3/4 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  8. 1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
  9. 1/8 κ.γ. μαγειρική σόδα
  10. 1/8 κ.γ. αλάτι
  11. 3/4 φλ. βατόμουρα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το βούτυρο, το cream cheese και τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν.

  2. 2

    Προσθέτουμε το αυγό και το ασπράδι και στη συνέχεια το ξινόγαλο και τη βανίλια.

  3. 3

    Ανακατεύουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και τη μαγειρική σόδα στο μείγμα των αυγών και προσθέτουμε ανακατεύοντας απαλά τα βατόμουρα.

  4. 4

    Γεμίζουμε τις φόρμες για muffin με το μείγμα και ψήνουμε για 25-28 λεπτά στους 180 βαθμούς.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (2)

renata4010
renata4010 @cook_8462691
μμμμμμ! πολύ ωραία φαίνεται η συνταγούλα σου! θα την δοκιμάσω και θα επιστρέψω με πηρουνάκια!

Από

marilouthegreat
marilouthegreat @cook_8503644
στις