Muffins με cream cheese και βατόμουρα
Πολύ απλά, υγιεινά και νόστιμα μάφιν!
Λίγα μυστικά ακόμα
Αφήστε τα να παγώσουν πριν τα βγάλετε από τις φόρμες για να μη διαλυθούν. Τα βατόμουρα να είναι φρέσκα! Αν είναι παγωμένα συνήθως ''λασπώνουν'' το κέικ ή τα muffin, επειδή βγάζουν νερό.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το βούτυρο, το cream cheese και τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν.
-
2
Προσθέτουμε το αυγό και το ασπράδι και στη συνέχεια το ξινόγαλο και τη βανίλια.
-
3
Ανακατεύουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και τη μαγειρική σόδα στο μείγμα των αυγών και προσθέτουμε ανακατεύοντας απαλά τα βατόμουρα.
-
4
Γεμίζουμε τις φόρμες για muffin με το μείγμα και ψήνουμε για 25-28 λεπτά στους 180 βαθμούς.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (2)