Νάτσος με τυρί
Λίγα μυστικά ακόμα
Για μια ειδικότερη γεύση, προσθέστε καυτά τσίλι φασόλια (δείτε συνταγή), πάνω από τα νάτσος.ΠηγήΜεξικάνικη κουζίνα, εκδ. Χρυσή Πέννα
Υλικά
-
λάδι για τηγάνισμα
-
2 κουταλάκια γλυκού αλάτι
-
1 φλιτζάνι τυρί τσένταρ τριμμένο
-
2 κουταλιές σούπας γάλα
-
1/4 φλιτζάνι πιπεριές χαλαπένιος κομμένες ροδέλες
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κόβετε κάθε τορτίγια σε 8 κομμάτια. Ζεσταίνετε λάδι σε ένα βαθύ τηγάνι, ρίχνετε μια τηγανιά τσίπς και τηγανίζετε μέχρι να γίνουν τραγανά. Τα βγάζετε από το τηγάνι και τα στραγγίζετε σε απορροφητικό χαρτί. Συνεχίζετε και με τα υπόλοιπα τσίπς. Αλατίζετε. Βάζετε τα τσιπς σε πιατέλα.
-
2
Λιώνετε το τυρί και το ανακατεύετε με το γάλα μέχρι να σχηματιστεί ένα μείγμα σαν κρέμα.
-
3
Περιχύνετε με αυτό τα τσίπς και προσθέτετε τις ροδέλες από τις πιπεριές.
-
4
Σερβίρεται και τρώγεται όσο είναι ακόμη ζεστό.
Σχόλια (6)