κύρια φωτογραφία συνταγής Νάτσος με τυρί

Νάτσος με τυρί

Μαγειρεύτηκε 3 φορές
nasia1980
nasia1980 @cook_8464047
,

Λίγα μυστικά ακόμα

Για μια ειδικότερη γεύση, προσθέστε καυτά τσίλι φασόλια (δείτε συνταγή), πάνω από τα νάτσος.ΠηγήΜεξικάνικη κουζίνα, εκδ. Χρυσή Πέννα

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

10 Minutes
4 μερίδες
  1. λάδι για τηγάνισμα
  2. 2 κουταλάκια γλυκού αλάτι
  3. 1 φλιτζάνι τυρί τσένταρ τριμμένο
  4. 2 κουταλιές σούπας γάλα
  5. 1/4 φλιτζάνι πιπεριές χαλαπένιος κομμένες ροδέλες

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Κόβετε κάθε τορτίγια σε 8 κομμάτια. Ζεσταίνετε λάδι σε ένα βαθύ τηγάνι, ρίχνετε μια τηγανιά τσίπς και τηγανίζετε μέχρι να γίνουν τραγανά. Τα βγάζετε από το τηγάνι και τα στραγγίζετε σε απορροφητικό χαρτί. Συνεχίζετε και με τα υπόλοιπα τσίπς. Αλατίζετε. Βάζετε τα τσιπς σε πιατέλα.

  2. 2

    Λιώνετε το τυρί και το ανακατεύετε με το γάλα μέχρι να σχηματιστεί ένα μείγμα σαν κρέμα.

  3. 3

    Περιχύνετε με αυτό τα τσίπς και προσθέτετε τις ροδέλες από τις πιπεριές.

  4. 4

    Σερβίρεται και τρώγεται όσο είναι ακόμη ζεστό.

Αντιδράσεις

Cooksnaps (3)

Σχόλια (6)

tastes to dream
tastes to dream @nioana12
nasia1980, βαθμολογώ μόνο για το \"σως τσένταρ\" γιατί δεν έκανα την υπόλοιπη συνταγή. Χρησιμοποίησα νάτσος απο το σούπερ μάρκετ με γεύση αλατιού. Τη σώς μία καλή ιδέα είναι για να μπορούμε να συμπληρώνουμε πάνω απο τα νάτσος να τη κρατάμε ζεστη ( αν έχουμε σε φοντί). Πράγματι τρώγεται μόνο ζεστό γιατί μετά απο λίγο κρυώνει και γίνετε ενιαία μάζα το τυρί, αλλά και κρύο μας άρεσε! Η γέυση της σώς εχει έντονη την γεύση του τυριού που αυτό θέλαμε! Ανεβάζω και φωτογραφία.

Από

nasia1980
nasia1980 @cook_8464047
στις
,

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα