Νηστίσιμα γεμιστά με μανιτάρια
Είναι πολύ γευστικά και νόστιμα. Όσοι είναι λάτρεις των μανιταριών νομίζω ότι θα ξετρελαθούν. Δοκιμάστε τα και θα με θυμηθείτε.
Λίγα μυστικά ακόμα
Ευχαριστούμε την ANGOLINA για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.
Υλικά
-
14 πιπεριές (πράσινες και κόκκινες)
-
4-5 μανιτάρια ψιλοκομμένα
-
3/4 φλ.τσαγιού ελαιόλαδο
-
2 φλ.τσαγιού ρύζι καρολίνα
-
1 φλ.τσαγιού σάλτσα ντομάτας
-
1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
-
κόκκινο πιπέρι γλυκό
-
1 κ.γλ. ζάχαρη
-
μαιντανό ψιλοκομμένο
-
δυόσμο
-
αλάτι
-
πιπέρι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Πλένουμε τις πιπεριές και κόβουμε τα καπάκια τους.
-
2
Τσιγαρίζουμε το κρεμμυδάκι με ελαιόλαδο
-
3
Και προσθέτουμε το ψιλοκομμένο μανιτάρι.
-
4
Έπειτα ρίχνουμε τη σάλτσα ντομάτας.
-
5
Την αφήνουμε 10 λεπτά να πάρει μία βράση και προσθέτουμε το ρύζι, τον μαιντανό, το κόκκινο πιπέρι, τη ζάχαρη, το δυόσμο, το πιπέρι και το αλάτι.
-
6
Τα αφήνουμε 5-10 λεπτά όλα μαζί και έπειτα γεμίζουμε τις πιπεριές με τη γέμισή μας.
-
7
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις περίπου 1 ώρα.
Σχόλια (2)