Νηστίσιμα σκαλτσούνια με ταχίνι
Για τη περίοδο της νηστείας και όχι μόνο λόγω των υγιεινών συστατικών που περιέχει.
Λίγα μυστικά ακόμα
Ευχαριστούμε την ANGOLINA για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κοσκινίζουμε το αλεύρι και ρίχνουμε το μπέκιν.
-
2
Ξεχωριστά προσθέτουμε το ταχινι,το μέλι, το χλιαρό νερό ανακατεύωντας στο τέλος και το αλεύρι.
-
3
Κάνουμε τη ζύμη μπαλίτσες σε μεγεθος μεγάλου καρυδιού και τις ανοίγουμε σε φύλλα.
-
4
Βάζουμε ένα κουταλάκι γέμιση κλείνουμε τα σκαλτσούνια καλά και τα τοπόθετόυμε σε αλάδωτο ταψί.
-
5
Τα ψήνουμε στους 180 για 30 λεπτά περίπου.
-
6
Μόλις τα βγάλουμε από το φούρνο τα ραντίζουμε με ανθόνερο.
-
7
Τέλος τα πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.
Σχόλια (4)