κύρια φωτογραφία συνταγής Νηστίσιμα σκαλτσούνια με ταχίνι
ΣΕΦΙΤΣΑ
ΣΕΦΙΤΣΑ @cook_8450823

Για τη περίοδο της νηστείας και όχι μόνο λόγω των υγιεινών συστατικών που περιέχει.  

Λίγα μυστικά ακόμα

Ευχαριστούμε την ANGOLINA για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. Ζύμη
  2. 3 φλυτζάνια αλεύρι
  3. 1 φλυτζάνι ταχίνι
  4. 2 κουταλιές σούπας μελι
  5. 2 κουταλάκια γλυκού μπεικιν παουντερ
  6. 1/2 φλυτζάνι τσαγιού χλιαρό νερό
  7. Γέμιση
  8. 1 φλυτζάνι ψιλοκομμένα καρύδια
  9. 1/2 φλυτζάνι σταφίδες ξανθές
  10. 1/2 φλυτζάνι μαρμελάδα πορτοκάλι
  11. 2 κουταλιές της σούπας μέλι
  12. Ανθόνερο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Κοσκινίζουμε το αλεύρι και ρίχνουμε το μπέκιν.

  2. 2

    Ξεχωριστά προσθέτουμε το ταχινι,το μέλι, το χλιαρό νερό ανακατεύωντας στο τέλος και το αλεύρι.

  3. 3

    Κάνουμε τη ζύμη μπαλίτσες σε μεγεθος μεγάλου καρυδιού και τις ανοίγουμε σε φύλλα.

  4. 4

    Βάζουμε ένα κουταλάκι γέμιση κλείνουμε τα σκαλτσούνια καλά και τα τοπόθετόυμε σε αλάδωτο ταψί.

  5. 5

    Τα ψήνουμε στους 180 για 30 λεπτά περίπου.

  6. 6

    Μόλις τα βγάλουμε από το φούρνο τα ραντίζουμε με ανθόνερο.

  7. 7

    Τέλος τα πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.

Αντιδράσεις

Από

ΣΕΦΙΤΣΑ
ΣΕΦΙΤΣΑ @cook_8450823
στις