κύρια φωτογραφία συνταγής Νηστίσιμη σοκόλαση!

Νηστίσιμη σοκόλαση!

chocolateaddict
chocolateaddict @cook_8452056
,

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορείτε να αφαιρέσετε από την συνταγή τα αποξηραμένα φρούτα.Επίσης μπορείτε να λιώσετε την σοκολάτα και να γίνει ένα απόλυτα σοκολατένιο κέικ.Προσθέστε ό,τι ξηρούς καρπούς θέλετε θρυμματισμένους ή ολόκληρους. Αντί για μέλι μπορείτε να προσθέσετε ζάχαρη.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

1 μεγάλο κέικ
  1. 200 γρ. μέλι
  2. 200 γρ. σταγόνες σοκολάτα κουβερτούρα
  3. 150 γρ. αποξηραμένα φρούτα (κοντιτα)
  4. 100 γρ. κονιάκ
  5. 250 γρ. νερό
  6. 1 κουτ.γλ. κανέλα
  7. 1 κουτ. σούπας μαργαρίνη
  8. 1 κουτ. γλ. baking powder

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ενώνουμε το κονιάκ με το νερό και μουλιάζουμε για 12 ώρες μέσα τα αποξηραμένα φρούτα σε θερμοκρασία δωματίου

  2. 2

    Ζεσταίνουμε το μέλι για 3 λεπτά.

  3. 3

    Βάζουμε στο μούλτι τα αποξηραμένα φρούτα μαζί με τα υγρά τους και τα τεμαχίζουμε.

  4. 4

    Ενώνουμε όλα τα υλικά (εκτός της σοκολάτας) στο μίξερ και κάνουμε τη ζύμη του κέικ.

  5. 5

    Έπειτα προσθέτουμε και την κουβερτούρα και ανακατεύουμε πολύ καλά με ένα κουτάλι.

  6. 6

    Ψήνουμε στο φούρνο στους 160 βαθμούς στον αέρα για 1 ώρα ή στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις για 45 λεπτά

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (8)

Από

chocolateaddict
chocolateaddict @cook_8452056
στις
,