Νηστίσιμοι πατατοκεφτέδες
Είναι ένα νόστιμο ορεκτικό, απλό, εύκολο και οικονομικό!
Υλικά
-
10 πατάτες
-
4 καρότα
-
8 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
-
6-8 κ.γ. δυόσμο ψιλοκομμένο
-
1-2 κ.γ. μουστάρδα
-
2 κ.σ. ελαιόλαδο
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βράζω τις πατάτες και τα καρότα σε μεγάλη κατσαρόλα και σε άφθονο αλατισμένο νερό για 15 λεπτά. Τις σουρώνω καλά και τις βάζω πάλι στην κατσαρόλα.
-
2
Λιώνω με πιρούνι όπως είναι στην κατσαρόλα τις πατάτες και τα καρότα. Προσθέτω τα κρεμμυδάκια, τον δυόσμο και τη μουστάρδα.
-
3
Πλάθω κεφτέδες και τους βάζω στο ψυγείο για 30 λεπτά τουλάχιστον.
-
4
Ζεσταίνω το λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι και τηγανίζω τους πατατοκεφτέδες ώσπου να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές.
-
5
Μόλις είναι έτοιμοι τους βάζω σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (5)