κύρια φωτογραφία συνταγής Noodles βάσης
Polymnia
Polymnia @cook_8460071
Chania,

Έχετε παρατηρήσει ότι τα noodles στα εστιατόρια είναι πάντα πιο νόστιμα; Αυτό συμβαίνει γιατί όταν προσθέτονται στη σαλτσούλα του κάθε πιάτου είναι ήδη καρυκευμένα! Δοκιμάστε τα noodles με τον τρόπο που προτείνω και προσθέστε τα σε οποιαδήποτε κινέζικη συνταγή (εκτός σούπας). Το αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει!

Λίγα μυστικά ακόμα

Το μυστικό αυτό μου το έδειξε Κινέζος φίλος. Μη διανοηθείτε να βάλετε ελαιόλαδο αντί για σπορέλαιοη "μυρωδιά" που αφήνει μπορεί να καταστρέψει το φαγητό σας.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

13 Minutes
2 άτομα
  1. 0.5 πακέτο egg noodles (περίπου 150 γρ)
  2. 2 κουτ. σούπας σπορέλαιο (π.χ. ηλιέλαιο, σησαμέλαιο κλπ)
  3. 1 κουτ. σούπας λευκή ζάχαρη
  4. σάλτσα σόγιας (soy sauce)

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βράζετε τα νουντλς σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου και προσέχετε να μην παραβράσουν.

  2. 2

    Μόλις είναι έτοιμα, σουρώνετε και επιστρέφετε στην κατσαρόλα που τα βράσατε.

  3. 3

    Τοποθετείτε στο ζεστό μάτι και ρίχνετε ΑΜΕΣΩΣ το λάδι, τη ζάχαρη και λίγη σάλτσα σόγιας ανακατεύοντας συνεχώς με δύο πιρούνια.

  4. 4

    Η ζάχαρη πρέπει να εξαφανιστεί και τα νουντλς να έχουν ένα καστανό χρώμα. Αν χρειαστεί προσθέτετε λίγη σόγια ακόμα και αυτό ήταν!

  5. 5

    Σερβίρετε αμέσως με οποιαδήποτε συνταγή απαιτεί νουντλς.

Αντιδράσεις

Σχόλια (13)

Λυδια Φωκα
Λυδια Φωκα @cook_8487917
πολυ καλη προταση...τα φτιαχνω συχνοτατα...θα σου ανεβασω μια φωτο σημερα που τα εκανα σαλατα...να\'σαι καλα...

Από

Polymnia
Polymnia @cook_8460071
στις
Chania,