κύρια φωτογραφία συνταγής Νόστιμο κοτόπουλο με πιπεριές και κρασί
nutellitsa
nutellitsa @cook_8528358

Πεντανόστιμη και πανεύκολη!

Λίγα μυστικά ακόμα

Ένα μυστικό σε αυτή τη συνταγή είναι το κρασί το οποίο πρέπει να είναι γλυκό. Εγώ προτιμώ το σαμιώτικο. Καλη σας όρεξη!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

25 Minutes
2 άτομα
  1. 0.5 κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
  2. 1 μέτριο κρεμμύδι
  3. 1 μικρή σκελίδα σκόρδο
  4. πιπεριά κόκκινη και κίτρινη
  5. 1 ποτήρι κρασιού λευκό γλυκό κρασί
  6. περίπου 1 κ.γ θυμάρι
  7. αλάτι και πιπέρι
  8. προεραιτικά κρέμα γάλακτος αραιωμένη με κορν φλάουρ

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σωτάρουμε το κοτόπουλο σε λίγο λάδι μέχρι να πάρει χρώμα και στη συνέχεια ρίχνουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο ψιλοκομμένα.

  2. 2

    Ρίχνουμε και τις πιπεριές και σβήνουμε με κρασί.

  3. 3

    Έπειτα αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε το θυμάρι και λίγο νερό και βράζουμε μέχρι να μαλακώσει το κρέας.

  4. 4

    Προεραιτικα μπορούμε να αραιώσουμε με μία κουταλια κορν φλαουρ λίγη κρέμα γαλακτος και να τη ρίξουμε στο τέλος του μαγειρέματος.

Αντιδράσεις

Σχόλια (11)

golfo
golfo @cook_8452627
εγω το εκανα με μπουκιτσες απο στηθος κοτοπουλου και ηταν πολυ μαλακο και δεν χρειαζεται πολυ βρασιμο.\nΔεν προσθεσα κρεμα γιατι ο συζηγος το γουσταρει ετσι με την γευση του κρασιου!\nειναι μια απλη και γρηγορη λυση για φαγητο της στιγμης.\nευχαριστω

Από

nutellitsa
nutellitsa @cook_8528358
στις