Νόστιμο ψάρι σε 10 λεπτά
Ένας τρόπος για να έχετε ένα γρήγορο νόστιμο και έλαφρύ γεύμα.
(Low Carb / Keto friendly με stevia)
Λίγα μυστικά ακόμα
Είναι ένας διαφορετικός τρόπος μαγειρέματος του ψαριού πολύ γρήγορος που θυμίζει πιάτα gourmet εστιατορίου. Μπορεί να σερβίρει και 4 άτομα αν συνοδευτεί με ρύζι..
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζουμε το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι.
-
2
Κόβουμε το κρεμμύδι στο multi και το προσθέτουμε στο ελαιόλαδο.
-
3
Το αφήνουμε να μαραθεί.
-
4
Προσθέτουμε το σκόρδο ψιλοκομμένο.
-
5
Χοντροκόβουμε την ντομάτα στο multi και την προσθέτουμε στο τηγάνι.
-
6
Βάζουμε την ζάχαρη.
-
7
Προσθέτουμε την πιπεριά.
-
8
Μόλις η σάλτσα αρχίσει να βράζει και να δένει βάζουμε τα φιλέτα του ψαριού..
-
9
Βάζουμε το κρασί στο multi μαζί με την μουστάρδα και το κάρυ. Τα χτυπάμε καλά να γίνουν ένα μίγμα.
-
10
Το ρίχνουμε πάνω από τα φιλέτα μέσα στο τηγάνι.
-
11
Βάζουμε το αλάτι, το πιπέρι και τον μαϊντανό χοντροκομένο..
-
12
Αφήνουμε να βράσει μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Σχόλια (23)