femcook
femcook @femcook
Θεσσαλονίκη,Ελλάδα

Ένας τρόπος για να έχετε ένα γρήγορο νόστιμο και έλαφρύ γεύμα.
(Low Carb / Keto friendly με stevia)

Λίγα μυστικά ακόμα

Είναι ένας διαφορετικός τρόπος μαγειρέματος του ψαριού πολύ γρήγορος που θυμίζει πιάτα gourmet εστιατορίου. Μπορεί να σερβίρει και 4 άτομα αν συνοδευτεί με ρύζι..

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

13 Minutes
2-3 μερίδες
  1. 2 φιλέτα ψαριού (γλώσσα, παγκάσιους, γαλέος κλπ) περίπου 700 γρ.
  2. 1 φλυτζάνι καφέ ελαιόλαδο
  3. 1 μικρό κρεμμύδι ξερό
  4. 2 μικρές ντομάτες
  5. μαϊντανό
  6. 1 σκελίδα σκόρδο
  7. 1/2 κούπας λευκό κρασί ελαφρύ
  8. 1  1/2  κ.σ. μουστάρδα
  9. 1 κ.γ. ζάχαρη
  10. 1 κ.γ. κάρυ
  11. αλάτι, πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βάζουμε το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι.

  2. 2

    Κόβουμε το κρεμμύδι στο multi και το προσθέτουμε στο ελαιόλαδο.

  3. 3

    Το αφήνουμε να μαραθεί.

  4. 4

    Προσθέτουμε το σκόρδο ψιλοκομμένο.

  5. 5

    Χοντροκόβουμε την ντομάτα στο multi και την προσθέτουμε στο τηγάνι.

  6. 6

    Βάζουμε την ζάχαρη.

  7. 7

    Προσθέτουμε την πιπεριά.

  8. 8

    Μόλις η σάλτσα αρχίσει να βράζει και να δένει βάζουμε τα φιλέτα του ψαριού..

  9. 9

    Βάζουμε το κρασί στο multi μαζί με την μουστάρδα και το κάρυ. Τα χτυπάμε καλά να γίνουν ένα μίγμα.

  10. 10

    Το ρίχνουμε πάνω από τα φιλέτα μέσα στο τηγάνι.

  11. 11

    Βάζουμε το αλάτι, το πιπέρι και τον μαϊντανό χοντροκομένο..

  12. 12

    Αφήνουμε να βράσει μέχρι να δέσει η σάλτσα.

Αντιδράσεις

Από

femcook
femcook @femcook
στις
Θεσσαλονίκη,Ελλάδα
Λατρεύω την δημιουργική μαγειρική, τα τελευταία χρόνια κάνω low carb και keto διατροφή αλλά πότε πότε θυμάμαι τις παλιές μου αγαπημένες συνταγές !! Μ΄αρέσει να πειραματίζομαι στην κουζίνα, να δημιουργώ νέες συνταγές αλλά και να κάνω παραλλαγές σε παλιές.. !! Εννοείται ότι δεν αφήνω να πάνε χαμένες καλές συνταγές από φίλους και γνωστούς.. !! Εάν σας αρέσουν τα γευστικά ταξίδια ακολουθήστε με στην περιπλάνηση μου.. !!
Δες περισσότερα