Νοστιμότατες πατάτες στο φούρνο
Απίστευτα νόστιμες πατάτες στο φούρνο, με χυμό από πορτοκάλι.
Λίγα μυστικά ακόμα
Θα γίνουν πιο νόστιμες και δεν θα μας κολλήσουν, άμα το ταψί μας είναι αντικολλητικό.Εγώ βάζω μεσαίες πατάτες που τις κόβω σε ροδέλες και μετά κάθε ροδέλα στη μέση. #πατάτεςπορτοκάλι
Υλικά
-
1 ταψί πατάτες
-
Χυμό από δυο πορτοκάλια και ένα λεμόνι
-
1 φλ/κι του καφέ ελαιόλαδο
-
1 κύβο διαλυμένο σε λίγο νερό ή αλάτι
-
πιπέρι
-
1 κ.γ. μουστάρδα
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Καθαρίζουμε και πλένουμε τις πατάτες. Τις βάζουμε στο ταψί.
-
2
Σε ένα μπολάκι βάζουμε μαζί το χυμό, τη μουστάρδα, το λάδι, το πιπέρι, τον κύβο, ανακατεύουμε καλά και περιχύνουμε τις πατάτες. Τις ανακατεύουμε καλά να πάνε τα υλικά παντού.
-
3
Βάζουμε σε δυνατό φούρνο (250) για περίπου 45 λεπτά, μέχρι να πιάσουν κρούστα και να φύγουν όλα τα υγρά.
Σχόλια (254)