κύρια φωτογραφία συνταγής Νοστιμότατη ζύμη κουρού
tsoyrekaki
tsoyrekaki @cook_8462218

Λίγα μυστικά ακόμα

Έιναι απο το βιβλίο "κουζίνα Μαρία Λόη".Έιναι τέλεια ζύμη για τυροπιτάκια.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 1 κιλό αλέυρι
  2. 750 γρμ. βιτάμ
  3. 2 φακελάκια μαγιά διαλυμένη σε 1/2 φλιτζ. κρύο νερό
  4. 1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
  5. 1 κουταλάκι αλάτι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ανακατέυουμε το αλέυρι με το μπέικιν-πάουντερ και το αλάτι.

  2. 2

    Σε ενα άλλο μεγάλο μπόλ ανακατέυουμε με το αναδευτήρι το ενα αβγό με το βιτάμ λιωμένο και μόλις το μείγμα γίνει ομοιογενές, προσθέτουμε το νερό με τη διαλυμένη μαγιά, το μείγμα του αλευριού και συνεχίζουμε να ζυμόνουμε εώς ότου γίνει μαλακή ζύμη.

  3. 3

    Τυλίγουμε τη ζύμη με μια διάφανη μεβράνη και τη βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον μια ώρα.

Αντιδράσεις

Σχόλια (13)

Stella Tsatsarwni
Stella Tsatsarwni @cook_26958225
Καλησπέρα σας... Το ανοίγεις μετά κανονικά με αλεύρι???

Από

tsoyrekaki
tsoyrekaki @cook_8462218
στις