Νουντλς με γαρίδες και λαχανικά

15 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
soso dans la cuisine
soso dans la cuisine @cook_8496474

Α λα ελληνικά.

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορείτε να βάλετε ότι λαχανικά σας αρέσουν. Απλά προσέχουμε, τα σκληρά λαχανικά να τα κόβουμε σε πιο μικρά κομμάτια, ώστε να βράσουν ομοιόμορφα με τα υπόλοιπα.Εκτός από νουντλς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φιδέ,κουσκούς, μακαρόνια ή ακόμα και ρύζι.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

15 Minutes
4 άτομα
  1. 250 γρ. νουντλς
  2. 500 γρ. γαρίδες καθαρισμένες
  3. 2 καρότα ψιλοκομμένα
  4. 2 μικρά κολοκυθάκια κομμένα σε ροδέλες
  5. 2 κούπες ασπρα μανιτάρια κομμένα σε φέτες
  6. 1 πράσο ψιλοκομμένο
  7. 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  8. 1 κούπα καλαμπόκι κατεψυγμένο
  9. 1 ποτήρι λευκό κρασί
  10. 2 κουταλιές ελαιόλαδο
  11. αλατοπίπερο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ρίχνουμε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε τα λαχανικά εκτός του καλαμποκιού. Σβήνουμε με κρασί και αλατοπιπερώνουμε.

  2. 2

    Μόλις εξατμιστεί το κρασί, ρίχνουμε 3 κούπες νερό. Μόλις αρχίσει να βράζει ρίχνουμε το καλαμπόκι και βάζουμε από πάνω τα νούντλς. Τα γυρνάμε και προσπαθούμε να τα βυθίσουμε στο νερό ώστε να μαλακώσουν και να ανακατευτούν με τα υπόλοιπα υλικά.

  3. 3

    Ρίχνουμε τις γαρίδες και αφήνουμε να βράσουν για λίγα λεπτά, ανάλογα με το μέγεθος γαρίδας που έχουμε επιλέξει.

  4. 4

    Το λιγοστό νερό που ίσως να έχει μείνει, απορροφάται από το φαγητό αφού το κατεβάσουμε από τη φωτιά.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

soso dans la cuisine
στις