Νουντλς με γαρίδες και λαχανικά
Α λα ελληνικά.
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορείτε να βάλετε ότι λαχανικά σας αρέσουν. Απλά προσέχουμε, τα σκληρά λαχανικά να τα κόβουμε σε πιο μικρά κομμάτια, ώστε να βράσουν ομοιόμορφα με τα υπόλοιπα.Εκτός από νουντλς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φιδέ,κουσκούς, μακαρόνια ή ακόμα και ρύζι.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ρίχνουμε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε τα λαχανικά εκτός του καλαμποκιού. Σβήνουμε με κρασί και αλατοπιπερώνουμε.
-
2
Μόλις εξατμιστεί το κρασί, ρίχνουμε 3 κούπες νερό. Μόλις αρχίσει να βράζει ρίχνουμε το καλαμπόκι και βάζουμε από πάνω τα νούντλς. Τα γυρνάμε και προσπαθούμε να τα βυθίσουμε στο νερό ώστε να μαλακώσουν και να ανακατευτούν με τα υπόλοιπα υλικά.
-
3
Ρίχνουμε τις γαρίδες και αφήνουμε να βράσουν για λίγα λεπτά, ανάλογα με το μέγεθος γαρίδας που έχουμε επιλέξει.
-
4
Το λιγοστό νερό που ίσως να έχει μείνει, απορροφάται από το φαγητό αφού το κατεβάσουμε από τη φωτιά.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια